HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
TikTok, içerik oluşturucuların hayran sorularını metin veya video aracılığıyla yanıtlamasına olanak tanıyan yeni bir Soru Cevap özelliğini test ediyor. Deneme şu anda TechCrunch'a göre yalnızca kaydolan belirli kullanıcılar tarafından kullanılabilir .
Sosyal medya danışmanı Matt Navarra işlevi ilk olarak Salı günü TikToker Sam Schmir aracılığıyla gördü ; Bir dizi tweetlenmiş ekran görüntüsü Soru Cevap simgesini (soru işaretinin etrafındaki kare şeklinde bir konuşma kutusu) ve takipçiler ile içerik oluşturuculara nasıl göründüğünü vurgular.
Navarra, "İçerik oluşturucular profillerine Soru Cevap düğmesi ekleyerek takipçilerin video yanıtları yoluyla veya canlı akışta yanıtlayabilecekleri sorular bırakmalarına olanak tanıyabilir," dedi. TikTok, PCMag'in yorum talebine hemen yanıt vermedi.
Soru cevap oturumları sosyal medyada, özellikle Instagram Hikayeleri ve Snapchat ile entegre YOLO'da giderek daha popüler hale geliyor. Bu arada TikTok Soru ve Cevapları, genellikle yorumlar bölümü için ayrılmıştır; İçerik oluşturucular daha sonra yeni bir videoyla veya basit bir yazılı yanıtla yanıt vermeyi seçebilirler.
İnsanların sitede tartışmaları nasıl yürüttüğünü izlemek, TikTok geliştiricilerini en son özelliklerine yönlendirdi. TechCrunch, mevcut "yorumları videoyla yanıtla" seçeneğine benzer şekilde, içerik oluşturucuların artık kitlenin sorularını doğrudan yanıtlayabileceğini açıkladı. Bir kullanıcının alabileceği sorgu sayısında herhangi bir sınırlama yoktur, ancak herhangi bir soruyu yanıtlamak zorunda olmadıkları açıktır.
Bir videonun yorum alanındaki Soru Cevap düğmesine dokunmanız veya uygun olduğu yerlerde doğrudan favori kullanıcının profil sayfasındaki Soru-Cevap bağlantısı aracılığıyla sorularınızı göndermeniz yeterlidir. Bu şekilde, içerik oluşturucular tüm hayranlarının sorgularını tek bir yerde görüntüleyebilir. Yeni özellik şu anda yalnızca 10.000'den fazla takipçisi olan herkese açık İçerik Oluşturucu Hesaplarına açıktır; kullanıcıların uygulama ayarlarından özelliği etkinleştirmesi gerekir.
Ekli dosyalar
Rica ederimPaylaşım için teşekkürler.
Tiktok'un hakikaten çok geniş bir kullanıcı kitlesi var. Ben bu kadar bilmiyordum. Özellikle yeni başlayanlar için takipçi sayısı çok olan Tiktoker'ların videolarını editleyerek içerik üretmelerinde fayda var. Bunun için Tiktok'taki tüm videoları Tiktok video indir programı Savefrom ile indirip düzenleyebilirsiniz. Bu da benim tavsiyem olsun.
Moderatör tarafında düzenlendi:
TikTok videolarını filigransız indirmek için özel araçlar veya siteler kullanabilirsin. TikTok’un kendi indirme özelliği videolara filigran ekler, ancak filigransız indirmek için üçüncü parti araçlar çözüm sunar. Detaylı bilgi ve güvenilir araç önerileri için: Tiktok video indirme
Tiktok'un hakikaten çok geniş bir kullanıcı kitlesi var. Ben bu kadar bilmiyordum. Özellikle yeni başlayanlar için takipçi sayısı çok olan Tiktoker'ların videolarını editleyerek içerik üretmelerinde fayda var. Bunun için Tiktok'taki tüm videoları Tiktok video indir programı Savefrom ile indirip düzenleyebilirsiniz. Bu da benim tavsiyem olsun.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)