Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Altın Konu The Division 2 - Bölüm 2'de Üretim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GUNNERIUS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 226
  • Etiketler Etiketler
    the division 2

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Üretim , The Division 2'de çok önemli bir rol oynayarak , öğütmeden ve kullanışlı bir silah aramadan kendi başınıza öğeler oluşturmanıza olanak tanır. Bu bölüm sizi işçiliğe tanıtacak ve gerekli kaynakları elde etmenin yollarını gösterecektir.

İşçiliğin kilidi nasıl açılır?

169039515.jpg

Oyunun başında Crafting Station'a erişiminiz yok. Kilidini açmak için , ikinci görevi (Grand Washington Hotel) tamamlamanız ve Theatre'ı (arsanın bir parçası) ziyaret etmeniz gerekir. Orada, işçiliğinden sorumlu olan Inaya al-Khaliq'i işe alabileceksiniz. Onu yerleşimin ana katında bulacaksınız harita, üzerine tıkladığınızda sizi karaktere götürecek bir işaret içerir. Tüm bu eylemler ana planın bir parçasıdır bunları atlayamazsınız.

Kadına yaklaşın ve onunla etkileşim kurun. Kısa bir görüşmeden sonra işe alınacak onu Beyaz Saray'a bir sonraki ziyaretinizde bulabilirsiniz.

Eşyalar nasıl yapılır?

169039531.jpg

İşçiliğe başlamak için Beyaz Saray'daki Operasyon Üssü'nü ziyaret edin . Konuma ulaştığınızda, haritayı açın ve işçilikten ve oraya seyahat etmekten sorumlu işaretçiyi bulun. Üretim istasyonu Beyaz Saray'ın alt katında. Üretim sistemini etkinleştirmek için onunla etkileşim kurun.

Üretim istasyonunun seviyesini (seviyenize bağlı olarak) ve 8 öğe kategorisini gösteren yeni bir pencereye erişeceksiniz :

Silah
Modlar / Çeşitli
Maske
Göğüs
Sırt çantası
Eldivenler
Kılıf
Dizlik

Bir öğe oluşturmak için sekiz kategoriden birini girin, üretmek istediğiniz öğeyi seçin ve birkaç saniye sonra ekipmanınızda görünmesi için seçiminizi kabul edin. Bir öğe oluşturmak için doğru miktarda malzemeye sahip olmanız gerektiğini unutmayın.

Zanaat malzemeleri nasıl elde edilir?

Eşya işçiliği malzeme gerektirir, bu yüzden onları nasıl elde edeceğinizi bilmek faydalı olacaktır. İşçilik malzemelerini şu yollarla edinebilirsiniz:

Görevleri tamamlamak . Bu, esas olarak dünya haritasında karşılaşılan yan görevleri ve olayları içerir. Tamamlanan her görev için deneyim puanları, para, eşyalar veya nadir bir üretim malzemesi alacaksınız.
Parçaların sökülmesi . Bu, zanaat malzemeleri elde etmenin en basit ve en etkili yoludur. Sökülen her öğe size belirli miktarda kaynak sağlayacaktır - bunların kalitesi öğenin kalitesine bağlıdır. Öğeler ekipmanınıza çok hızlı bir şekilde ulaşır ve bunları istediğiniz yerde sökebilirsiniz - şu anda krediniz bittiyse yapın.
Onları haritada bulunan sandıklardan toplamak . In Bölümü 2 yazarlar konteynerler, sandıklar, ve işçiliği malzemelerini içeren valiz binlerce yerleştirerek, keşif daha da fazla önem vermişlerdir. Bazen, o anda bulunduğunuz yoldan ayrılmanız ve yararlı öğeler içerebileceği için bir ara sokağı ziyaret etmeniz önerilir.
Onları haritadaki özel bölgelerden toplamak . Bölgeler, terk edilmiş garajlardan veya dükkanlardan başka bir şey değildir - bu tür binaların içinde, belirli türde malzemeleri içeren birkaç konteyner bulacaksınız. Dahası, böyle bir konumu temizlerseniz, konumu haritada görünecek ve kaynakları tekrar almak için daha sonra yeniden ziyaret edebileceksiniz.
Kontrol Noktalarında sandıklardan malzeme toplama . Kontrol Noktaları, ihtilafınız için ele geçirilebilecek yerlerdir. Bunu yaptığınızda, ele geçirilen konumların her birinde, kaynakların yanı sıra öğeler içeren sandıklar içeren bir Tedarik Odası bulunur. Bu tür yerler yenilenirken birkaç saatte bir ziyaret edilmelidir ve onlardan yeniden kaynak alabilirsiniz.

Üretim istasyonunu yükseltme

Oyunun başında, işçiliği masası oyuncu ile birlikte "seviye atlar" - seviyesi karakterin seviyesine eşit olacaktır. Hikayenin sonunda, 30. seviyeye yakın, oyuncuya onu yükseltme fırsatı verilir bu seçenek, işlem için gerekli malzemelerle birlikte, ekranın sol alt köşesinde, üretim ekranında görünecektir. Yükseltmeyi tamamladığınızda, daha kaliteli ürünler üretebileceksiniz.

Üretim masası birkaç kez yükseltilebilir 30. seviyeye ulaşmadan önce iki kez ve haritada Kara Dişi fraksiyonu ve daha yüksek Dünya Seviyelerine geçtiğinizde birkaç kez daha. En güçlü eşyaları yapabilmek istiyorsanız, düzenli olarak yükseltmelisiniz.

İşçiliği ipuçları

Son olarak, işçiliğini kolaylaştıracak birkaç ipucu:

Şansınız varsa, ara sokakları ve yer altı yollarını ziyaret edin . Bu yerler genellikle ekipman veya zanaat malzemeleri içeren sandıklar içerir.
Paranız varsa , malzemeleri işlemek için her zaman öğeleri sökün. Bu şekilde, bu materyallerin çoğunu elde edebileceksiniz.
Yalnızca yararlı öğeler oluşturun . Bu esas olarak erken oyunu içerir. Birkaç saat sonra seviye atlarsanız ve çok daha iyi ekipmanlara erişirseniz, tüm malzemelerinizi harcayarak seviye 10 için bir öğe oluşturmanın hiçbir nedeni yoktur.
Silah modları birden fazla kullanılabilir . Bu türden daha fazla öğe oluşturmanıza gerek yok, ancak silahların sınırlamaları olduğunu ve bonusların yanı sıra ceza da verdiklerini unutmayın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri