HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Skirmish, Tom Clancy's The Division'da oynayabileceğiniz iki PVP modundan biridir (Last Stand'ın yanı sıra) . Bu modda 4 oyuncudan oluşan 2 takım karşı karşıya gelir ve hedefleri karşı takımın oyuncularını elemektir. Dövüşler, takımlardan biri 20 öldürmeye ulaşana veya süre dolana kadar sürer (süre sınırı 10 dakikadır). Çatışma 1.8 güncellemesinde tanıtıldı.
Çatışmaya nasıl katılırım?
Çatışma kuralları ve ipuçları
Bu modun kendi kuralları vardır ve bu nedenle şu ipuçlarını takip edebilirsiniz:
Çatışmaya nasıl katılırım?
Bu modu oynamak için Operasyon Üssünü ziyaret etmelisiniz. Ana girişten geçin ve düz gidin - uzun koridordan geçin, yanlardaki kapıları görmezden gelin ve merdivenlerden aşağı inin. Terminal, yolun sonundadır ("Operasyon Üssü" - "Terminal" bölümünde daha fazla ayrıntı).
Terminale vardığınızda, düz gitmeli ve sonra sağa gitmelisiniz (haritaya göre kuzeye). Orada, PvP modlarını etkinleştirebileceğiniz yeri bulabilirsiniz. Çatışma'yı seçin ve oyuncuları aramaya başlayın - bu moda pek çok oyuncu katılmıyor ve bu nedenle birkaç saniye beklemeniz gerekebilir.
Çatışma kuralları ve ipuçları
Bu modun kendi kuralları vardır ve bu nedenle şu ipuçlarını takip edebilirsiniz:
- Her iki takımın da olabildiğince hızlı 20 öldürme alması gerekiyor - ek kural yok, önemli olan hızlı bir eleme.
- Öldürmeler, düşmüş bir düşman bitirildiğinde sayılır - eğer birisi düşmüş bir oyuncuyu "diriltirse" o zaman rakip takım puan alamaz.
- Takım oyunu burada çok önemlidir - tek başına oynamak işe yaramaz çünkü düşmanlar sizi anında öldürebilir.
- Çatışma, ekipmanın çok önemli olduğu bir moddur - en zor görevleri tamamlamanıza izin veren bir ekipmanınız yoksa, o zaman bu modda başkalarıyla rekabet etmeye çalışmamalısınız. İkinci PvP modu olan Last Stand'ı oynamak daha iyi bir fikirdir.
- Yapabiliyorsanız, ekibinizle veya tanıdığınız oyuncularla katılmalısınız - Skirmish'teki oyun, takım oyununa dayalıdır. Eşleştirme sistemi, tek başına oynayanlarla bir gruptaki oyunculara katılır. Bu, tek başına katılan 4 oyuncudan oluşan bir takımda olma şansı olduğu ve rakip takımınız 4 arkadaştan oluşabileceği anlamına gelir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 68
- Cevaplar
- 3
- Görüntüleme
- 55
- Cevaplar
- 3
- Görüntüleme
- 48
- Cevaplar
- 2
- Görüntüleme
- 103
