PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevaplandı Netflix Hesap Ayrıntıları

EmriHak

Level 1
Üye
Konular
8
Online süresi
43m 8s
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 5 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
18
MmoLira
81
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

4 Kişilik bir profil satın aldım ve 4 kişi ayrı yerde dizi veya film izliyor hangi hesap açık ve aktif nasıl görebiliriz

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Merhaba,

Kontrol etmenin en kolay yolu, giriş yaptığınızda ana sayfayı görüntülemektir. İzlemediğiniz gösteriler için 'İzlemeye devam et…' mesajlarını görürseniz, bu kesin bir işarettir. Hesabınızı başka biriyle paylaşırsanız ancak üçüncü bir kişinin buna erişebileceğinden şüpheleniyorsanız, bu yeterli olmayabilir.

Aşağıdakiler yeterli olmalıdır:

1. Netflix'e giriş yapın ve sağ üstte hesap simgenizi seçin.
  2. Profilim seçeneğini ve Hesaplarım altındaki etkinlikleri görüntüleyin.
  3. Ne izlediğini ve ne zaman olduğunu kontrol et.
  4. Ayarlar içindeki Son cihaz akışı etkinliğini seçin.
3. Adım, son zamanlarda hangi şovlara veya filmlere erişildiğini size gösterir. Netflix hesabınızı kullanan kişi kendiliğinden ayarlanmadıysa...
Merhaba,

Kontrol etmenin en kolay yolu, giriş yaptığınızda ana sayfayı görüntülemektir. İzlemediğiniz gösteriler için 'İzlemeye devam et…' mesajlarını görürseniz, bu kesin bir işarettir. Hesabınızı başka biriyle paylaşırsanız ancak üçüncü bir kişinin buna erişebileceğinden şüpheleniyorsanız, bu yeterli olmayabilir.

Aşağıdakiler yeterli olmalıdır:

1. Netflix'e giriş yapın ve sağ üstte hesap simgenizi seçin.
  2. Profilim seçeneğini ve Hesaplarım altındaki etkinlikleri görüntüleyin.
  3. Ne izlediğini ve ne zaman olduğunu kontrol et.
  4. Ayarlar içindeki Son cihaz akışı etkinliğini seçin.
3. Adım, son zamanlarda hangi şovlara veya filmlere erişildiğini size gösterir. Netflix hesabınızı kullanan kişi kendiliğinden ayarlanmadıysa, görüntüleme burada listelenir.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri