HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar öncelikle herkese kolay gelsin başka serverlarda gördüğüm ve çok hoşuma giden birşeyi kendi paketimde uygulamak istiyorum bennys mekanigin üst katında özel resim ve görsel eklemişler bende kendi paketimde boş olan oraya Atamın resmini koymak istiyorum bu konuda bilgisi olan varmı acaba
Teşekkürler
Teşekkürler
Konu uygun bölüme taşınmıştır.arda gördüğüm ve çok hoşuma giden birşeyi kendi paketimde uygulamak istiyorum bennys mekanigin üst katında özel resim ve görsel eklemişler bende kendi paketimde boş olan oraya Atamın resmini koymak istiyorum bu konuda bilgisi olan varmı acaba
Teşekkürler
Merhabalar bu tür map düzenlemeleri için map dosyasının bulup dosya içeriğini OPENIV Programı ile açmanız ve içeriği ayıklamanız gerekiyor.
Teşekkürler hocam sabah deneyip dönüş sağlayacağımKonu uygun bölüme taşınmıştır.
Merhabalar bu tür map düzenlemeleri için map dosyasının bulup dosya içeriğini OPENIV Programı ile açmanız ve içeriği ayıklamanız gerekiyor.
Hocam diskord adresinizi verebilirmisiniz oradan destek sağlarsanızTeşekkürler hocam sabah deneyip dönüş sağlayacağım
Mr.Graphic#9517Hocam diskord adresinizi verebilirmisiniz oradan destek sağlarsanız
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)