C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Simple mana potion effect

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
218
Çözüm
6
Online süresi
5mo 2d
Reaksiyon Skoru
2,493
Altın Konu
35
Başarım Puanı
226
MmoLira
20,256
DevLira
51
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Paylaşım için teşekkürler 😁 sihirli annem uyarlamaları Alparslan yine iş başında 😁😁
haha 😁 😍 Acun telif atıcak xD

gerçekten güzelmiş efektler, dosya yolu nedir acaba bu mana potu basma efekti nerede bulunur?
paylaşım için teşekkürler.
Değerli yorumun için ben teşekkür ederim. Clientinizde ki \effect dosyalarınızı açın daha sonra ymir work\effect\etc\recuperation dosyalarını değiştirin bu yol sizlere yardımcı olmadıysa notepad ile .mse dosyasını açınız .dds dokularını istediğiniz gibi yol belirleyiniz.
Paylaşım için teşekkürler 😁 sihirli annem uyarlamaları Alparslan yine iş başında 😁😁

gerçekten güzelmiş efektler, dosya yolu nedir acaba bu mana potu basma efekti nerede bulunur?

Değerli yorumun için ben teşekkür ederim. Clientinizde ki \effect dosyalarınızı açın daha sonra ymir work\effect\etc\recuperation dosyalarını değiştirin bu yol sizlere yardımcı olmadıysa notepad ile .mse dosyasını açınız .dds dokularını istediğiniz gibi yol belirleyiniz.

teşekkürler hocam daha önce packin bu kısımlarına göz bile atmamıştım buldum sayenizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri