noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Cevaplandı Sunucuya bağlanırken hata ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan srknns
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 737

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar kolay gelsin aranızda yeni ve acemiyim. Sanal makinemi eksiksizce kurup serverımı kurduktan sonra ilk startı verdım. herşeyi bir videoyu izleyerek eksiksiz yaptım. startı verdikten sonra clienti açtığımda giriş yapmayı denerken sunucuya bağlanırken hata yazısını alıyorum. pack deki root dosyasını ip adresime göre düzenledim. navicat'da oluşturulmuş hazır kullanıcı adı şifre var ona girmeye çalışıyorum. navicat a falan ulaşırken sıkıntı yok. ama oyuna startı verınce ch ler aktif oldu desede aktif etmiyor. yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Açtığım gönderiye yorum atan herkesten özür dilerim. Hata kendimde imiş. root dosyalarını eternexus ile açtıktan sonra date.py içerisindeki ip adresini değiştirmemişim. adımlarımı gözden geçirirken fark ettim. hatamı date.py içerisindeki ip adresini düzenleyerek çözdüm. herkese iyi forumlar. eğlenceli haftasonları dilerim
Çözüm
Açtığım gönderiye yorum atan herkesten özür dilerim. Hata kendimde imiş. root dosyalarını eternexus ile açtıktan sonra date.py içerisindeki ip adresini değiştirmemişim. adımlarımı gözden geçirirken fark ettim. hatamı date.py içerisindeki ip adresini düzenleyerek çözdüm. herkese iyi forumlar. eğlenceli haftasonları dilerim

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (49).png
    Ekran Görüntüsü (49).png
    81.3 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri