noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Super Mario Bros.35 İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azrailasd123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 334

Hangi Super Mario Bros. 35 Düşman En Sinir Bozucu?

• Hammer Bros

Oy: 0 0.0%
  • benzin pompası

• Cıvıltı

• Blooper

• Kurşun Fatura

• Dikenli

• Buzzy Beetle

• Piranha Fabrikası

• Kullanılan toplam oy
    0

azrailasd123

Kim vurduya gittim, birazdan dönücem.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
71
Online süresi
5d 22h
Reaksiyon Skoru
77
Altın Konu
14
TM Yaşı
14 Yıl 2 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
118
MmoLira
649
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SÜPER MARİO 35

Super Mario Bros.35 İnceleme​

Switch_SuperMarioBros35_Hero.jpg

Super Mario Bros. 35 , hayatımda ihtiyacım olduğunu bilmediğim fakat beni benden alan bir battle royale oyunudur. Sebep ne olursa olsun, Tetris 99 oynamayı hiç bulamadım, ancak Super Mario Bros. 35 piyasaya çıktığında, eShop'ta dakikalar içinde indiriyordum. Tüm oyun hayatım bu deneyime yol açtı ve Super Mario Bros. 35 beni defalarca oynadığım bir oyuna yaklaşımımı yeniden düşünmeye zorladı çünkü şu anda içinde başka insanlar da var. Bu deneyim tek başına Super Mario Bros. 35'i bana sevdirdi, ancak rekabet gücümün ateşini körüklemek beni bağımlı kılan şeydi. Bununla birlikte, geçen hafta sonu oyun zamanımın sekizinci saatine yaklaşırken kesinlikle azalan geri dönüşler gördüm.

Önerme basit: Super Mario Bros oynuyorsunuz. Biliyorsunuz, tüm gezegendeki hemen hemen herkesin oynadığı oyun? Nintendo Entertainment System ile paketledikleri mi? Şu. Ama şimdi, farklı seviyelerde beceri seviyelerine sahip diğer 34 oyuncuya karşı oynuyorsunuz, onları alt etmeye çalışıyorsunuz, sadece siz, haklı kazanan, zafer iddia edene kadar sahayı kazanıyorsunuz ne rekabet ama.

Yine de muhtemelen düşündüğünüz kadar basit değil. İlk maçımda, saati yenmek için düşmanlardan ve güçlendiricilerden kaçınarak 1-1. Seviyeyi geçebildiğim kadar hızlı koştum. Bu yanlış. Zaman yönetimi önemli olsa da, hız tek başına nasıl kazanacağınız değildir. Bu, Super Mario Bros. 35 ile olan erken deneyimimde gerçekten sevdiğim bir şeydi: Orijinalin üzerine yerleştirilen ekstra sistemler, sıfırdan bir strateji oluşturmam gerektiği anlamına geliyordu. Hız, rulet tekerleğinizi doldurmak için jeton toplama (her dönüş 20 jetona mal olur) ve zaman sayacınızı artırmak için güçlendiriciler toplamak ve düşmanları yenmek arasında bir denge kurmanız gerekir.

Yenilen düşmanlarınızın nereye gitmesini istediğinize dair size beş seçenek sunulur: sağ çubuk rastgele seçmenize, en çok jetona sahip oyuncuya, en az süreye sahip oyuncuya veya yakın zamanda size düşman gönderen oyunculara izin verir. Sol çubuk, istediğiniz oyuncuyu seçmenize izin verir. Sol çubuğu avantajım için çok kullanıyorum, özellikle zor seviyede bir oyuncu seçiyorum ve en savunmasız olduklarında onları yere sermek için düşmanlarla spam gönderiyorum. Yenilmiş düşman dalgamın nerede sona erdiği ve stratejik olarak kullanıldığı üzerinde biraz kontrol sahibi olmayı seviyorum, bu, onları düşmanlarla ezip geçerek başkasının kaçışını mahvetmenin harika bir yoludur.

Super Mario Bros. 35, Super Mario Bros'a olan tüm yaklaşımımı yeniden düşünmemi sağladı.

Düşmanları yenmek, onu nasıl yendiğinize bağlı olarak size bir zaman bonusu da verir. Örneğin, bir düşmanı ateş topuyla vurmak size fazladan bir saniye verir; üzerine atlamak size iki saniye verir - ancak zıplarsanız ve başka bir düşmana inerseniz üç saniye alırsınız. Daha fazla zaman eklemeye devam etmek için sıçramaları zincirleyebilirsiniz (en yüksek kazandığım 11'dir). Zaten Ateş Çiçeğine sahipseniz ve bir tane daha toplarsanız, bu 10 saniye fazladır. Bowser'ı yenmek 10 saniye daha eklendi - ve Bowser'ı onlar için ekstra sinir bozucu hale getirmek için başka birinin seviyesine gönderir. Bu harika bir dokunuş çünkü limonları limonataya dönüştürmenize izin veriyor. Örneğin 1-2 seviyesindeysem ve birinin mağlup olmuş düşmanlarının yükünü alıyorsam, bu krizi zamanlayıcımı doldurmak için bir fırsattan istifade edebilirim.

Zaman sayacını artırmak için düşmanları yenmek, Super Mario Bros. 35'in Super Mario Bros'a olan tüm yaklaşımımı yeniden düşünmemi sağladı. 1-2'de sütunlar arasında sıkışmış goombaları geçmek yerine, her birine atlıyorum. Geleneksel olarak olduğundan daha fazla zamanı toplamak için düşmanlara uçan bir koopa kabuğu göndermeye daha yatkınım. Ezici bir goomb tufanı başlangıçta kaygıya neden olduğunda, şimdi onları zaman ölçeri en üst düzeye çıkarmak için bir fırsat olarak görüyorum.

Madeni paraların ve zamanın ne kadar önemli olduğunu erken fark etmem birkaç oyun aldı. Bankacılık zamanımın ve madeni paralarımın çoğunu harcayacağım bir strateji geliştirdim, bu da sadece size ve kalan bir oyuncuya geldiğinde çok yardımcı oluyor. Bunu ekranda bir komut istemi veya Pro-İpucu diyaloğu olmadan denemek ve çözmek, uğruna yaşadığım türden bir şey. Başkasının stratejisiyle konuşamam ama benim için işe yarayan şey bu ve sadece rekabet avantajı elde etmek için bir yöntem keşfetmek son derece tatmin edici.

Son beş yarışmacıya düştüğünüzde Super Mario Bros. 35 parlıyor.

Son beş yarışmacıya ulaşmak, kelimenin tam anlamıyla alarmı veriyor: klasik "neredeyse zaman dışı" melodi çalıyor ve sanki oyun alanında gezinmek için yeterince stresli değilmiş gibi müzik temposu hızlanıyor. Super Mario 35'in parladığı yer burasıdır. Bana ve başka bir oyuncuya geldiği birçok maç oynadım ve bu genellikle bir yıpratma savaşı olur. Son iki karşılaşma bazen diğer 33'ü devirmek için geçen süreden daha uzun sürer ve inanılmaz derecede stresli olabilir. En eski kaleler bile, başka türlü orada olmayacak düşmanlarla dolu olduklarında bir meydan okuma haline gelir. Panikledim ve bir atlamayı kaçırdığım veya başka bir kemik kafalı hareket yaptığım için birden fazla ikinci sıraya geldim.

Durulayın, Tekrarlayın​

Ama bu iki ucu keskin bir kılıç ... veya Mantar Krallığı'nda iki kenarı olan her neyse. Bir yandan, birinci veya ikinci veya daha düşük olsam da, ilk başta her zaman sadece bir tur daha oynama ihtiyacı hissettim. Ama öte yandan, kutsal inek, 1-1 dünyasından bıktım. Her maçın başlangıcında, başlamak için bir seviyeye oy verebilirsiniz ve sanırım 1-1 dünya olmadığı zamanlarda bir parmağıma güvenebilirim. Lütfen arkadaşlar, yalvarıyorum, farklı bir başlangıç seviyesi seçin. Bu şekilde devam edemeyiz.

Ayrıca gerçekten oynadıktan sonra seviyelerin nasıl çalıştığını tam olarak anlayamıyorum. 1-4'ü geçmenin sizi 2-1'e götürdüğü geleneksel Super Mario Bros. gibi değil. Aslında, bazen 1-4'ü temizlemek sizi 1-1'e götürür. Bazen 3-2'yi temizlemek sizi 1-1'e geri götürür. 1-2'nin sonundaki ünlü warp bölgesi bile değiştirildi, bu nedenle normal dünya seçimleri yerine rastgele seviyeler elde edersiniz ve birden fazla durumda 1-1 karışımda bulunur. Aşama seçme ekranına göre Dünya'yı 1-1 136 kez temizledim. Bu çok fazla ve bir sonraki en çok oynanan seviye olan Dünya 1-2'nin iki katından fazla açıklık var.

Super Mario Bros. 35'teki ilk seviyelerin tekrarı kesinlikle daha az süper hissettiriyor

Super Mario Bros. 35'teki erken seviyelerin bu tekrarı kesinlikle daha az süper hissettiriyor. Dün gece bir tur daha kazandıktan sonra, arka arkaya galibiyet elde etmek için geri dönmek için aynı aciliyeti hissetmedim. Kendimi tükenmiş hissediyordum ve onuncu kez 1-1 ve 1-2'yi geçme konusunda biraz ilgisiz hissediyordum. Onları nadiren göreceğinizi bildiğiniz zaman, yeni seviyelerin kilidini açmanın hiçbir heyecanı yoktur.

"35 oyunculu savaşta bir mermi ile 30 düşmanı yen" gibi günlük zorluklar ve belirli bir seviye oynatma listesine sadece birkaç farklı koşul ekleyen bir Özel Savaş var, bu yüzden işleri değiştirmek için çok az şey yapıyor. Örneğin, 100 jeton ve sihirli bir mantarla başlayıp 1-1 ile 1-4 arası seviyelerde koşabilirsiniz. Bu kadar.

Kazanan, Kazanan, Koopa Yemeği​

Ancak, battle royale güç santralleri PUBG veya Fortnite'a benzer şekilde, kazanma ödülü, iyi yapılan bir işin memnuniyetidir. Bu kadar. Oh, seviye atlamak için jetonlar ve puanlar alırsınız, elbette, ancak bir dahaki oynadığınızda gerçekten hiçbir şeyi değiştirmezler. Kazanmaktan kazanılan paralar, yeni bir maçın başında güçlendiriciler satın almak için kullanılabilir, ancak bu noktada 8.000'den fazla jetonum var ve Ateş Çiçeği (zaten makul bir şekilde isteyeceğiniz tek güçlendirme) sadece maliyet 50. Seviye atlamak, kullanıcı profilinizde tokat atmanız için size yeni simgeler sağlar, ancak diğer oyuncular bunları yalnızca maçlarının sonunda görür.

Burada zaferin heyecanını küçümsemeye çalışmıyorum. Rakiplerinizi geride bırakmak ve geride bırakmak son derece tatmin edici. Düpedüz yatıştırıcıdır, özellikle aynı beceriye ve ayakta duran birine karşı durduğunuzda, her saniye bir saatlik saf stres gibi hissedersiniz. Ama bu kadar. Bu konuda çoğunlukla iyiyim, ancak ne kadar kazandığımı gösterebilseydim, sadece benim geldiğimi gördüklerinde rakiplerime biraz saygı ve korku sarsarsam iyi olurdu.

Karar​

Super Mario Bros. 35, klasik platform oyununa ve çok sevilen battle royale formülüne son derece eğlenceli bir dokunuş, ancak birkaç saat sonra parlaklığını kaybetmeye başlıyor, çünkü seviye 1-1'i tekrarlamak ve bir avuç diğer erken seviye bir angarya. Ancak bu gerçekleşmeden önce, bir kazanma stratejisi geliştirmek, her atlamayı mükemmelleştirmek ve mağlup edilen düşmanlarınızı nereye ve ne zaman göndereceğinizi bilmek tatmin edici bir zihinsel hokkabazlık eylemidir ve kazanmak gerçekten özel ve gurur verici bir duygudur.

Konu uygun alana taşınmıştır. Paylaşım için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri