farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Skater XL İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azrailasd123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 311
PATENCİ XL

Skater XL İnceleme

Paten yap ya da iç çek.

144717.jpg

Birdman'ın oyunlarından farklı olarak - ya da içinde gerçek kuşlar olan - Skater XL , kaykayın ciddi ve çoğunlukla otantik ve temelli bir simülasyonudur ve incelikli ve zorlu iki çubuklu kontrol sistemi ile gerçekten etkileyici bir şekilde yenilikler yapar. Son birkaç gündür, yeni bir numara öğrenme ve onu haritalarda bir yer bulduğum harika bir çizgide mükemmel bir şekilde uygulama sürecine derinlemesine daldığım zamanlar oldu.

Bununla birlikte, Xbox'ta oynamak, sevgiyle kabul edilen PC sürümünün sırrını açığa çıkardı: onu ortaya çıkarmak için büyük ölçüde kullanıcı yapımı modlara bağlı. Bu, konsol versiyonunun lansman sırasında içerik üzerinde aşırı derecede hafif hissetmesine neden oldu ve düzenli olarak meydana gelen bazı sersemliklerle birleştiğinde, sonuç genellikle tam bir oyundan çok bir teknoloji demosu gibi hissettiren bir şey oldu.

Skater XL'in kontrolleri başlangıçta Skate'in jest tabanlı analog stick flicking markasına tanıdık gelebilir - ve bazı kaba benzerlikler olduğu doğru - ancak Skater XL'in kontrollerinde ustalaşmak aslında tamamen yeni bir dil öğrenmek gibidir.

Skater XL'de her bir kontrol çubuğu, patencinin karşılık gelen ayağını temsil eder. Bu kulağa basit gelebilir ama bazen bir elinizle göbeğinizi ovarken diğer elinizle kendi saçınızı örmek gibidir. Basit bir kickflip bile tahtayı arka ayağınızla patlatmanızı ve ardından ön ayağınızla doğru zamanlanmış bir vuruş yapmanızı gerektirir. Oraya bir rotasyon eklerseniz, tetikleyicilerden biri gerekir. Her şeyin üstüne bir kapmak istiyorsanız, bu tamponları getirir - ve aniden kontrol cihazınızı size borçlu olduğu gibi her açıdan sıkıştırırsınız.

Bu karmaşıklık nihayetinde bazıları için bir engel olabilir, ancak sadece bölgelere ayırmaktan ve bazı karmaşık paten numaralarını mükemmelleştirmeye çalışmaktan oldukça keyif aldım.

Bu karmaşıklık nihayetinde bazıları için bir engel olabilir, ancak sadece bölgelere ayırmaktan ve bazı karmaşık paten numaralarını mükemmelleştirmeye çalışmaktan oldukça keyif aldım. Bunun gibi şeyler, diğer paten oyunlarında genellikle basit bir düğmeye basmaktır, ancak gerçekte çok fazla pratik gerektirir ve bu yüzden Skater XL'de yaparlar. Genel olarak, buradaki amacın, gerçek hayattaki kaykay sporunun gerektirdiği ve bir dereceye kadar işe yarayan ayak hareketinin inceliğini yansıtmaya çalışan bir kontrol sistemi inşa etmek olduğunu hissediyorum. Bir ollie veya shuvit'i tetiklememek için çubukları yeterince yavaş hareket ettirirseniz, öğütmeler üzerindeki granüler kontrol özellikle şıktır. Bununla birlikte, rahatsızlıklarla da doludur: Kılavuzları gerçekleştirmek için çubuğun üzerindeki alan biraz fazla küçük geliyor,
skaterxl_2705563b.jpg

Tre Cool

İkinci sabah oyunum sırasında, Skater XL'de her bir çubukla benzer ancak hafifçe senkronize olmayan iki hareket gerektiren bir tre flip denedim. Ben alamadım. Zamanlamayı uzaktan belirleyemedim ve açılar beni aşıyordu. Skater XL, maymun parmaklarımdan Moonlight Sonata'yı istiyordu ve vermeleri gereken tek şey Mary Had a Little Lamb'tı. Hatta bir aşamada, arka arkaya 10 tre flips gerçekleştirmenin bir başarısı olduğunu fark ettim. Alay ettim. Asla olmayacaktı.

Ama birkaç deneme daha yaptım ve bu birkaç girişim birkaç denemeye ve ondan sonra birkaç denemeye dönüştü. Sonunda bir tane indirdim. Sonra arka arkaya üç. Sonra arka arkaya 10. Skater XL'in kontrolleri, örneğin, piyasadaki herhangi bir Tony Hawk oyunu gibi bir arcade paten deneyimine kıyasla, aşılması gereken bir duvar gibi, ancak sizden pratik yapmanızı ve pratik yapmanızı istedikleri için, burada oyunun ruhunu taklit eden ilginç bir döngü var. gerçek şey - veya en azından gerçek, fiziksel bir beceri öğrenmek - tatmin edici bir şekilde. Deneyin. Başarısız. Tekrar deneyin. Tekrar başarısız olmak. Tekrar dene, başar, kutla.

American Wasteland

Ancak bu döngü Skater XL'in sahip olduğu tek şeydir. Dört profesyonel patenci karakteri için bir kampanya veya hatta beş çekirdek haritasından geçen bir yol veya küratörlüğünü yapıp konsol sürümlerine eklenen PC modderlerinden üç kullanıcı yapımı harita yok. "Kaymak" dışında nihai bir hedef yok. Haritaların her birinde tamamlayabileceğiniz bir görevler listesi vardır, ancak bunlar biraz uzun bir eğitim dizisi gibi hissederler. Bu, sadece etrafta dolaşmak, hileler yapmak ve video düzenleyiciyi denemek isteyen patenciler için yeterli olabilir, ancak daha önemli paten oyunlarına alışkın olanlar için Skater XL'in, siz oynarken oynadığınız bir oyunun parçası gibi hissetmesini bekliyorum. geri kalanının yüklenmesini bekleyin.

Lise seviyesi çok otantik hissediyor, West LA Adliyesi noktasının sadık bir yorumu var ve LA şehir merkezi haritası, patencilerin muhtemelen tanıyacağı birkaç ikonik noktada riffler içeriyor, ancak hepsi tamamen cansız. NPC patencileri yok, hareketli araçlar yok, çok oyunculu yok; sadece sen. Görseller, parlak ve keskin ve menüler temiz ve göze batmıyor, ancak görsel kalite genel olarak biraz dengesiz. Özellikle bazı yüzeylerde bazı büyük ayrıntılar var - birkaç bin 50-50'lerin sıyrıklarını ve izlerini taşıyan West LA Adliyesi'nin bankları ve sütunları gibi - ancak bazı şeyler tam olarak aynı seviyede değil. inceleme (pantolonun arasından geçen gömlekler veya araba gibi aksesuarlar üzerindeki tüyler gibi).

Büyük Rampa seviyesi, patlamalarda eğlencelidir, ancak Skater XL'in, başarılı bir arka tarafı 1800'ü bir port-a-loo'ya sokabildiğimde, düz sokak pateninin temellerini mükemmelleştirmek için çok çaba göstermenize neden olma odağını zayıflattığını inkar etmek mümkün değil. kazayla. Skater XL'in kutlamak istediği cesur, göründüğünden daha zor olan şehir buz pateni ile ayak bilekleriniz patlamadan düz bir zemine alçak yörüngeden bir double-900'ü başarılı bir şekilde indirebilmeniz ve sonra ... çöl. Sadece bitmiş gibi gelmiyor.

Büyük Rampada geçiş pateni için de bir yarım boru var, ancak bu güvenilmez ve ne zaman bir oluğa girsem, sonunda borudan çıktığımı veya istemeden başa çıkıp kurtulduğumu görüyorum. Kefaletler de çok iyi değil; Patenciler tuhaf pozisyonlarda uzuvlarını dondurmuyorlarsa, çevreyi düzenli olarak kesiyorlar. Tahmin etmek de zor olabilir; Bazen aynı alçak raydan yarım düzine kez fırlarsınız ve açıklanamayan bir yığın halinde çökersiniz ve diğer zamanlarda kazara bir otoyol köprüsünden düşebilir ve hiçbir güçlük çekmeden kayabilirsiniz.

Ancak ses çok iyi ve güzel bir dürüst buz pateni ses efektleri paketi var. Kısa film müziği kapalıyken, yuvarlanan tekerleklerin ve kazıma katının tıslamasında neredeyse meditatif bir kalite var.

Karar

Skater XL bir platform olarak konumlandırılıyor ancak konsolda hala bir prototip gibi biraz fazla hissediyor. Sınırları dahilinde çalıştığımda ve karmaşık kontrollerini yönetmeye odaklandığımda ve kendimi ciddi, gerçekçi kaykayla sınırladığımda, vaatler düzenli olarak beliriyor, ancak sonuçta bu, etten yapılmış bir oyundan çok bir kaykay video aracı gibi görünüyor. Buz pateninin Kaliforniya köklerine sadık bir şekilde adanmıştır ve - gerçek paten gibi - özledikleri şeyleri düzenlediğinizde oldukça düzgün görünebilir, ancak tüm pürüzlü kenarları ve PC'nin devasa mod ortamı olmadan, yalnızca ciddi kaykaycıların gemide kalacağını bekliyorum. buraya.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri