Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
RUST Power Minute: Güneş Panelleri
RUST Power Minute: Güneş Panelleri
Bu hızlı RUST kılavuz videosu, RUST Power Minute: Solar Paneller size ortaklarımız Malonik & Gal tarafından sunulmuştur .
Bu video serisinde, 60 saniye içinde RUST elektrik ve su sistemlerinde bireysel bileşenlerin nasıl kullanıldığını tanıtma, açıklama ve gösterme görevini üstleniyorlar.
Bu sefer, öncelikle güneş ışığını enerjiye dönüştürmek için kullanılan ve bir tabana güç sağlamak veya içindeki pilleri şarj etmek için kullanılabilen Büyük Güneş Paneli bileşeniyle uğraşırlar.
Bu video serisinde, 60 saniye içinde RUST elektrik ve su sistemlerinde bireysel bileşenlerin nasıl kullanıldığını tanıtma, açıklama ve gösterme görevini üstleniyorlar.
Bu sefer, öncelikle güneş ışığını enerjiye dönüştürmek için kullanılan ve bir tabana güç sağlamak veya içindeki pilleri şarj etmek için kullanılabilen Büyük Güneş Paneli bileşeniyle uğraşırlar.
Video Metni
Video Metni
Önlükler ve önlükler ne oldu? Benim adım Gal. RUST Power Minute'a hoş geldiniz.
Belirli bir RUST bileşeni hakkında bilmeniz gereken her şeyi size öğretmek için saatte 60 saniye, işimiz bitene kadar her gün size geliyor.
Şanslı son güç kaynağı listesinde güneş panellerine bakıyoruz. Temel kasalarda veya Karakol'da 75 hurda için bulunur. Güneş panelleri genellikle bir oyuncunun elektrikle ilk karşılaşmasıdır.
Güneşte dışarıya yerleştirilmeleri gerekir. Gölgeye güneş panelleri koymanın sorun olmadığını düşünüyorsanız, burada gerçekten başımız dertte demektir. Onları yüksekte tutun ki kuduz çıplakların onları kırması çok kolay olmasın.
Ne kadar hasar aldıklarına orantılı olarak daha az güç üretirler. Birini Doğu'ya ve diğerini Batıya doğru yerleştirmelisiniz, böylece bütün gün güç elde edersiniz. Ancak şu an için, onları çoğunlukla kuzeye kaydıran güneş hareketiyle gösterirseniz, günün büyük bir kısmında güç alacaklar.
Bunu ekliyorum çünkü sadece birkaç saniye önce Doğu ve Batı dediğimde, en az 10 terli inek heyecanlandı ve çılgınca yazmaya başladı.
Benim fikrimi istiyorsanız, bu tür istismarlara güvenmeyin. Etrafta takılmıyorlar. Facepunch onları zamanında düzeltecek. Muhtemelen bir düzeltme yığınının altındadır, ancak geliyor, bu yüzden bunları doğru şekilde kullanmayı öğrenin.
Kabloyu doğru bağlarsanız, en az iki tane alabilen bir kök birleştiriciye koşarsınız, biraz anneniz gibi, açıkça geceleri çalışmıyorlar, ancak bir pille iyi eşleşiyorlar.
Bu güçlü dakikalar oldukça hızlıdır, bu yüzden endişelenmeyin, onların yanında başka videolar da yapacağız, ancak daha fazlasını görmek istiyorsanız, tüm iyi şeyleri yapın.
Beğen ve abone ol, zili okşayın ve görmek istediğiniz belirli bir devre varsa, aşağıya bir yorum bırakın veya anlaşmazlıkta bizi ziyaret edin.
Söz veriyorum Discord'daki hiç kimse başkan değil… bak, gerçekten söz veremem, ama Discord'da kimsenin olmadığından eminim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)