- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,722
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,553
- DevLira
- 753
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yıl 2021 ve hayatımızda ortaya çıkan her şeyi ileriye bakmanın zamanı geldi . Hepimizin 2020'ye kadar mümkün olan en dramatik yollarla gördüğümüz gibi, bir yılda çok şey olabilir .
Dışarıda hepimiz için bir sonraki adımda gezinirken, oyunlar, oyuncular ve oyunlarla ilgilenmeye devam etmeliyim. Tuhaf kariyer seçimimin üç G'si. Kendimi geliştirmenin yıl boyunca bir hedef olduğunu düşündüğümden, genellikle karar verme konusunda biri değilim.
Ancak konu video oyunları gibi daha önemsiz, eğlenceli şeylere gelince, burası bu tür düşünce alıştırmaları için iyi bir yer!
Dışarıda hepimiz için bir sonraki adımda gezinirken, oyunlar, oyuncular ve oyunlarla ilgilenmeye devam etmeliyim. Tuhaf kariyer seçimimin üç G'si. Kendimi geliştirmenin yıl boyunca bir hedef olduğunu düşündüğümden, genellikle karar verme konusunda biri değilim.
Ancak konu video oyunları gibi daha önemsiz, eğlenceli şeylere gelince, burası bu tür düşünce alıştırmaları için iyi bir yer!
2021 Oyun Çözümlerim
2021 Oyun Çözümlerim
Bu yüzden 2021 için, hayatta ya da kariyerimde değil, oyunlarla etkileşimde bulunma biçimimde neyi başarmak istediğimi düşünüyorum. COVID, oyunları geçen yıl olduğu kadar garip bir alan haline getirdi ve bu tuhaflık 2021'de çok daha karmaşık hale gelebilir.
Ama işler iyiye ya da kötüye gidiyor ve oyunlar açısından bu alan şimdilik mümkün olduğu kadar “normale dönüyor” . Yani şimdilik, birkaç istisna dışında, kararlarım bu sahte normalliği yansıtacak.
Ama işler iyiye ya da kötüye gidiyor ve oyunlar açısından bu alan şimdilik mümkün olduğu kadar “normale dönüyor” . Yani şimdilik, birkaç istisna dışında, kararlarım bu sahte normalliği yansıtacak.
Önemsiz Öğelerimi Düzenle
Önemsiz Öğelerimi Düzenle
Evet, temelde odamı temizlemekten bahsediyorum. Ama gerçekten özel ve odaklanmış bir şekilde. 2020'de oyun kurulumuma ikiden fazla yeni konsol ekledim. Yeni retro oyunları, fiziksel sürümleri ve hatta diğer yeni platformları içeren bir toplama alışkanlığını sürdürdüm (evet, izinsiz avuç içi sahnesinin içindeyim , başa çıkmak).
Temel olarak, her yerde çok sayıda kablo, bileşen ve konsol var ve kontrolden çıkıyor. 2021'de oyun eşyalarımla işleri düzeltmek, işleri düzenli ve düzenli tutmanın yeni yollarını bulmak ve belki de koleksiyonumu daha az paketli bir şeye dizginlemeye yardımcı olmak için ofis alanım gibi şeyleri süslemek istiyorum.
İş Listesini Unutun
İş Listesini Unutun
Birkaç yıldır, çoğumuzun aşina olduğu korkunç İş Listesi, ödenmemiş ve yenilmemiş oyunlar yığını hakkında endişeliyim. Paket ve hızlı satış çağımızda bu kaçınılmaz bir gerçektir. 2020'de her zamankinden daha fazla oyunu yendim, her seferinde bir oyunu bir “Proje” haline getirdim ve aksama süremde buna odaklanıyorum.
Ama ortaya çıktığı gibi, boş zamanıma bu şekilde yaklaşmak oldukça stresliydi! Tatil tatilinde Persona 5 Royal'i geçmeye çalışıp başarısız olduktan sonra, bunun belki de yanlış bir yaklaşım olduğunu fark ettim. Odaklanmamış ve "verimsiz" görünse bile, aynı anda birden fazla oyunda oyun oynamak daha iyi hissettiriyor.
Ancak boş zamanlarınızda eğlenmek üretkenlikle ilgili olmamalı. Hala oyunlarımda jenerik görmek için çabalayacağım, ancak artık bunu kaba bir şekilde zorlamayacağım.
Markayı İnşa Et
Markayı İnşa Et
Evet, bu çok bayat, ama aynı zamanda oldukça ciddi. On yıldır işle ilgili amaçlarla oyun oynuyorum ve oldukça ufak biriyim. Ama radikal kredilerim var ve en azından biraz zeki olduğumu düşünüyorum, ancak kendimi çok sık tutuyorum. 2021, kendini tanıtmanın kendini geliştirdiği bir yıl olacak.
Oyun alanındaki çalışmalarımda daha hırslı olmak istiyorum ve buna ismimi daha fazla nasıl duyuracağımı bulmak da dahil. Video yapabilir, podcast yapabilir veya henüz düşünmediğim başka bir şey yapabilirim! Nasıl gittiğini göreceğiz.
Korkunç Bir Kitap Okuyun
Korkunç Bir Kitap Okuyun
2019 ve 2020'de boş zamanımın çoğunu oyunlara harcadım. Bu aynı zamanda hayatımda biraz zor bir dönemdi ve neyin kolay olduğuna ve "üretken" hissettiğime aşırı odaklandım. Ancak, kendinizi profesyonel bir eleştirmen olarak adlandırıyorsanız ve daha iyi olmaya çalışıyorsanız, tek bir medya biçimini ikiye katlamak iyi değildir.
Kitap okumaya geri dönmem gerekiyor ve “kitaplar” derken, sorular soran ve henüz görmediğim yeni bakış açıları sunan romanları kastediyorum. Temel olarak, beynimle daha fazla şınav yapmam gerekiyor.
Suçlu Zevk Zihniyetini Öldür
Suçlu Zevk Zihniyetini Öldür
JRPG'lere olan ilgim ve Shonen Jump ve Siliconera gibi yerlerdeki iş geçmişime olan ilgim nedeniyle kendime Prima Games'te Anime Komutanı diyorum. Ama her zaman biraz ironik bir şey oldu, anime ile ilişkim. Ancak bunun değişmesi gerekiyor.
İlgi alanlarım konusunda daha samimi olmalıyım ve bu, ilgimi animeye kanalize etmeyi ve daha olumlu bir şeye sayı öğütmeyi de içeriyor. "Suçlu Zevk" ifadesi var olmamalı çünkü insanları geride tutuyor. Ben dahil! Her neyse beni 2021'de daha önce yapmadığım şekilde Musou ve Nippon Ichi hakkında bağırırken yakalayın.
Birkaç yıldır sağlam bir kış tatili geçirmedim ve 2020'yi kapatmam gereken, düşündüğümden daha faydalı oldu!
Yeni hedeflerim ve beklentilerim var ve oyun hobim ve kariyerime bağlanan şekillerde. Bir video oyunları web sitesinde yeni yıl kararları hakkında yazmak biraz kabalık olabilir, ancak her zaman daha azıyla daha fazlasını yapma fırsatları vardır. Neyse, bu yıl bitirelim okuyucular. 2021'de gerçekleştirin.