noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Bilgisayar şifremi unuttum

serhat3465

Level 1
Üye
Konular
9
Online süresi
41m 25s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 4 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
18
MmoLira
81
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamlar bilgisayarıma sifre koydum ve sifreyi unuttum isletim sistemi win7 yedeklerim var icerinde format atmadan nasıl kurtaririm

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Videoyu inceledim, işe yarıyor fakat pek sağlıklı değil.
Ben sıkıntı yaşamadım. Yaşandığı yerde yardımcı olabilirim. Biryerde sıkıntı yaşanıyor sadece. Açılırken cmd ile açılması. Eğer böyle bir sıkıntı yaşanırsa yardımcı olabilirim. Bazı kişiler için her bilgisayar açılışında geldiğinden sinir bozucu olabiliyor. Bilgisayarı kötü yönden etkilediği başka bir sorunu yok. Tabii senin önerinde mantıklı bu 2 yöndemi denersen çözebilirsin bence @serhat3465
Merhaba,

Windows 7'de unutulan kullanıcı şifresini değiştirmek için çeşitli üçüncü parti şifre değiştirme yazılımları bulunmakla beraber windows üzerinden unutulan şifreyi değiştirmek mümkün değil. Önceden "Şifre Sıfırlama Diski" oluşturmadıysanız Windows 7'de şifrenizi değiştirme imkanı bulunmuyor. Windows'un bu sürümünde "Güvenli Mod" engellendiği için Administrator girişi de malesef mümkün değil. Öte yandan işletim sisteminizin çökmesi riskini alarak "Başlangıç Onarma Menüsü"nden Windows Komut satırına ulaşabilir ve komut istemi ile kullanıcı şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Bu videoyu izleyerek şifreyi değiştirebilirsiniz. Benim çok işime yaradı.

Çözüm
Videoyu inceledim, işe yarıyor fakat pek sağlıklı değil.
Ben sıkıntı yaşamadım. Yaşandığı yerde yardımcı olabilirim. Biryerde sıkıntı yaşanıyor sadece. Açılırken cmd ile açılması. Eğer böyle bir sıkıntı yaşanırsa yardımcı olabilirim. Bazı kişiler için her bilgisayar açılışında geldiğinden sinir bozucu olabiliyor. Bilgisayarı kötü yönden etkilediği başka bir sorunu yok. Tabii senin önerinde mantıklı bu 2 yöndemi denersen çözebilirsin bence @serhat3465

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri