- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,323
- Altın Konu
- 309
- Başarım Puanı
- 418
- MmoLira
- 6,527
- DevLira
- 15
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Türkiye başta olmak üzere Avrupa'da büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Metin2 yeni yıla hızlı başlamış gibi görünüyor. Metin2 TR yönetimide yeni yıla hızla başlamış ve ocak ayı etkinlik takvimini yayınlamıştır. Metin2 Türkiye ekibinin paylaştığı etkinlik takvimine göre ilgili etkinlikler şuan için Ocak Ayını kapsamakta olup paylaşılan takvim 5 server içi geçerli olacaktır. Buna göre etkinliğin geçerli olacağı serverlar şunlardır Marmara ,Ege ve Türkiye, Bagjamanu ve Alnilam sunucularında geçerli olup sadece o sunucuları kapsayacaktır.
Ox Event Takvimi
Öte yandan bakacak olur isek etkinlik takvimini incelediğimizde görüyoruzki değerli eventlerin ayın son günlerine bırakıldığını görmekteyiz buda etkinliğe katılmak isteyen oyuncuların pür dikkat takvimi takip etmesini gerektiriyor. Belirtilen serverlar için hazırlanmış belirtilen saat aralıklarında iki adet etkinlik gözüküyor . Etkinlikler 11 ocak 16:00 da başlayarak 31 ocağa kadar devam edecek ve 31 ocak saat 24:00 'da sona erecektir.
Benim bu etkinlik takviminde sizlere tavsiye edeceğim ekinlik balık etkinliği ek olarak pet kitabı sandığı etkinliği ve yeni başlamış oyuncular için ise Flama etkinliğidir Flama etkinliğinde hem demirci taşı elde edebilir hemde Char kasarken kullanabileceğiniz ekstra etki veren kek dilimi alabilirsiniz. Bu sizin hızlı bir şekilde gelişmenizide sağlayacaktır. Tabiki her etkinlik değerlidir ancak benim beğendiklerim bunlardır. Herkese iyi oyunlar dilerim.
Ox Event Takvimi
Öte yandan bakacak olur isek etkinlik takvimini incelediğimizde görüyoruzki değerli eventlerin ayın son günlerine bırakıldığını görmekteyiz buda etkinliğe katılmak isteyen oyuncuların pür dikkat takvimi takip etmesini gerektiriyor. Belirtilen serverlar için hazırlanmış belirtilen saat aralıklarında iki adet etkinlik gözüküyor . Etkinlikler 11 ocak 16:00 da başlayarak 31 ocağa kadar devam edecek ve 31 ocak saat 24:00 'da sona erecektir.
Benim bu etkinlik takviminde sizlere tavsiye edeceğim ekinlik balık etkinliği ek olarak pet kitabı sandığı etkinliği ve yeni başlamış oyuncular için ise Flama etkinliğidir Flama etkinliğinde hem demirci taşı elde edebilir hemde Char kasarken kullanabileceğiniz ekstra etki veren kek dilimi alabilirsiniz. Bu sizin hızlı bir şekilde gelişmenizide sağlayacaktır. Tabiki her etkinlik değerlidir ancak benim beğendiklerim bunlardır. Herkese iyi oyunlar dilerim.
Son düzenleme:
- Konular
- 4
- Online süresi
- 12d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 72
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 603
- DevLira
- 0
Tamam mod kardeşim bunlara baktımda sürekli forumlrada duyuroum okey oynama vs die ama okey etkinligi bitti diye biliyorum 1 görevle alınıoyor veya sadece belirli sunculardımır onu merak ettim
- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,323
- Altın Konu
- 309
- Başarım Puanı
- 418
- MmoLira
- 6,527
- DevLira
- 15
TR sunucularını takip etmiyorum malesef hocamTamam mod kardeşim bunlara baktımda sürekli forumlrada duyuroum okey oynama vs die ama okey etkinligi bitti diye biliyorum 1 görevle alınıoyor veya sadece belirli sunculardımır onu merak ettim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)