- Konular
- 26
- Online süresi
- 29d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 413
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 1,329
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ben mi yerimde sayıyorum? Kendince (olmayan) hatamı bulup, forumlara aynı şeyleri yazmışsın
Madde madde yazmış
Ne oldu abicim ekmek çıkmadı mı sana?![]()
Bilal gibi biri olunca bilale göre anlatayım dedim. Neyse yazmayacaktım ama forum kavgası çekti canım, ben başlıyorum;
Her türlü mantıklı olan ön bellek varken ve insanlar hala "MySQL" serveri düz kurup geçerken "sırf yapmış olmak" için yaptığında belliyken. Neyin havası bu aşko?
Kaldı ki hatanı arayacak olsam git hesabını silmen gerekir
Klasik forum müptelası tribi, yaptığı herşeyi mükemmel kabul eder, eleştiriye asla açık değildir. Fikir alışverişi yapmak yerine saldırmayı tercih eden sensin gülüm.- Katılım
- 18 Kas 2013
- Konular
- 26
- Online süresi
- 29d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 413
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 1,329
- DevLira
- 9
dur knk napıyorsun..
ek bi dipnot geçim, resmi oyunda, cache'deki bilgi alınmıyor. karakter attığında veya çıkış attığında cache'deki veriler tazeleniyor.
ya flush atılıyor yada direkt değiştiriliyor (düşük ihtimal), phase değişiminde yeni veriyi çekiyoruz.
Gelen timestamp'a görede pythondan sıralıyorlar daaa
sen niye bu kadar gerginsin la![]()
Başladığımdan beri aynı kaynak kodları geliştiriyorum yakın çevrem bilir sürekli fikir alışverişi yapan bir insanım kaldı ki "Redis" kullanıyorum ben gereksiz şeylerin ön belleğinde. İşim yok bakacak mıyım? basit bir öneriyi kompleks yapmış ne bileyim

- Konular
- 86
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 22d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 1,320
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 2,636
- DevLira
- 53
Performans, performans diye ağlamayı bırakıp kodun kullanıldığı yere hiç baktın mı acaba?Bilal gibi biri olunca bilale göre anlatayım dedim. Neyse yazmayacaktım ama forum kavgası çekti canım, ben başlıyorum;
Her türlü mantıklı olan ön bellek varken ve insanlar hala "MySQL" serveri düz kurup geçerken "sırf yapmış olmak" için yaptığında belliyken. Neyin havası bu aşko?
Kaldı ki hatanı arayacak olsam git hesabını silmen gerekirKlasik forum müptelası tribi, yaptığı herşeyi mükemmel kabul eder, eleştiriye asla açık değildir. Fikir alışverişi yapmak yerine saldırmayı tercih eden sensin gülüm.
CreateAccountPlayerDataFromRes bu fonksiyon zaten her defasında mysql'den veri çekiyor.
al sana önbellek :/
- Konular
- 123
- Çözüm
- 25
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 1,255
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- 8,568
- DevLira
- -19
ama adam resmi sunucuyu takip edip yapmış işteBaşladığımdan beri aynı kaynak kodları geliştiriyorum yakın çevrem bilir sürekli fikir alışverişi yapan bir insanım kaldı ki "Redis" kullanıyorum ben gereksiz şeylerin ön belleğinde. İşim yok bakacak mıyım? basit bir öneriyi kompleks yapmış ne bileyim![]()

tek eksiği, karakter atınca da verilerin tazelendiğini farketmemiş olması.
ondada sql gönderse, sağlıklı olmazdı belki ondan direkt böyle halletmiştir knk.
gerek yok gerginliğe

- Konular
- 86
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 22d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 1,320
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 2,636
- DevLira
- 53
karakter atınca yeni verileri yollamıyorama adam resmi sunucuyu takip edip yapmış işte
tek eksiği, karakter atınca da verilerin tazelendiğini farketmemiş olması.
ondada sql gönderse, sağlıklı olmazdı belki ondan direkt böyle halletmiştir knk.
gerek yok gerginliğe![]()
zaten o yüzden client kısmı var, kontrol edebilirsin