Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Metin2-SortBy-LastPlayTime 2021-01-14

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

lul eline sağlık 3 yıl sonra birilerinin gözüne çarpmış olması güzel :)

Zaten db cachede tutuyordu last_time'i (eğer kendim eklemediysem) neden yeniden sorgu kullandın ki?
Aynı mesajı 2 foruma da yazmak için ne yaşadın?
tPMFTk.png

Olduğu yeri gösterir misin candan baran?

Aynı mesajı 2 foruma da yazmak için ne yaşadın?
tPMFTk.png

Olduğu yeri gösterir misin candan baran?

1 - Eski dosyaları bilgisayarımda tutmam.
2 - Her türlü zeka dışı bir kullanım... Anlık kullanım mükemmel bir şey olsaydı, önbellek diye bir şey olmazdı dimi?
3 - İki yerden paylaşılıyorsa hangi forumu takip ettiğini bilmem için seni takip etmem lazım değil mi? Seni tanımıyorum bu nedenle ikisine de yazdım ki azıcık düşünme yetin olsaydı "Özür dileyerek" sorduğumu bilirdin.
4 - Hakkımda açılan dalga konusunu takip edip, bana karşı dolacak ne yaşadın bilmiyorum ama iyiymiş.
5 - Oradaki forumda farklı burada farklı yazacak kadar "kişiliksiz" olmana gerek yoktu. Bir duruşun olsun :p

#NOT : Yazmadan önce performans nedir duydun mu? Tabi ki önbellekten 'den ibaret bir şey değil ama bu denli saldırgan olunca, bu egonun altı dolumu diye biraz git hesabına baktım da, bir şeyin çalışmasını harika olduğunu sanmana yetiyor, basit zavallı sendromu geçiriyorsun dikkat et. Senin gibi bir kişiliksize verecek başka cevabım olmayacak, ancak forumda (yani arada bir gülmek için uğradığım basit dünyanda) "CTRL+C / CTRL + V" 'ci tayfayı kendine aşık edebilirsin, beginner olmaya devam et. Bu kibirle zor kendini geliştirirsin.

Ee n'aber yerinde saymaya devam mı? :p

2 - Her türlü zeka dışı bir kullanım... Anlık kullanım mükemmel bir şey olsaydı, önbellek diye bir şey olmazdı dimi?
3 - İki yerden paylaşılıyorsa hangi forumu takip ettiğini bilmem için seni takip etmem lazım değil mi? Seni tanımıyorum bu nedenle ikisine de yazdım ki azıcık düşünme yetin olsaydı "Özür dileyerek" sorduğumu bilirdin.
4 - Hakkımda açılan dalga konusunu takip edip, bana karşı dolacak ne yaşadın bilmiyorum ama iyiymiş.
5 - Oradaki forumda farklı burada farklı yazacak kadar "kişiliksiz" olmana gerek yoktu. Bir duruşun olsun :p

#NOT : Yazmadan önce performans nedir duydun mu? Tabi ki önbellekten 'den ibaret bir şey değil ama bu denli saldırgan olunca, bu egonun altı dolumu diye biraz git hesabına baktım da, bir şeyin çalışmasını harika olduğunu sanmana yetiyor, basit zavallı sendromu geçiriyorsun dikkat et. Senin gibi bir kişiliksize verecek başka cevabım olmayacak, ancak forumda (yani arada bir gülmek için uğradığım basit dünyanda) "CTRL+C / CTRL + V" 'ci tayfayı kendine aşık edebilirsin, beginner olmaya devam et. Bu kibirle zor kendini geliştirirsin.

Ben mi yerimde sayıyorum? Kendince (olmayan) hatamı bulup, forumlara aynı şeyleri yazmışsın :D
Madde madde sıralamış bir de. Ne oldu abicim ekmek çıkmadı mı sana?😭

dur knk napıyorsun..

ek bi dipnot geçim, resmi oyunda, cache'deki bilgi alınmıyor. karakter attığında veya çıkış attığında cache'deki veriler tazeleniyor.
ya flush atılıyor yada direkt değiştiriliyor (düşük ihtimal), phase değişiminde yeni veriyi çekiyoruz.
Gelen timestamp'a görede pythondan sıralıyorlar daaa

sen niye bu kadar gerginsin la :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri