- Konular
- 106
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 1mo 7d
- Reaksiyon Skoru
- 934
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 211
- MmoLira
- 1,235
- DevLira
- 165
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
kulak arkası etme burdaki hatsiz insanları, hedefin güzel bu zamana kadar kimseye 1 çöp yardım etmemiş insanlar anca çiçek yerine b*/ atar. 
Konu için teşekkürler .

Konu için teşekkürler .
- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 9,275
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,318
- DevLira
- 74
Bu veri doğruluğuna aşırı ihtiyaç duyulan bir veri değil bu nedenle küçük farklılıkların problem oluşturacağını düşünmüyorum. Her haritaya girişte(veya oyuna girişte) güncellenmesini de bu nedenle mantıklı bulmadım. Flush sırasında bu veri zaten güncelleniyor.(Yani 7dakikada bir)
Bu nedenle bu işlemi mantıklı bulmadım. Buna ilaveten querylerin performans kaybı yaşatacağı kanısına katılmıyorum. Emek verilen bir içerik olmuş. Eleştirmek açısından değil sadece öznel görüşlerimi belirtmek istedim. Ellerine sağlık.
Bu nedenle bu işlemi mantıklı bulmadım. Buna ilaveten querylerin performans kaybı yaşatacağı kanısına katılmıyorum. Emek verilen bir içerik olmuş. Eleştirmek açısından değil sadece öznel görüşlerimi belirtmek istedim. Ellerine sağlık.
- Konular
- 86
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 22d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 1,320
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 2,636
- DevLira
- 53
Yorumun için teşekkür ederim.
Daha önce açıkladım aslında ama yine yazayım, karakter değiştirirken veri çekmiyor. Sadece yeni giriş yaparken çekiyor. (Hatta bununla ilgili bug var:
Benim veri çektiğim yerde oyun da veri çekiyor zaten
Cache muhabbeti yapan işi kotaramayınca tablete bağladı :/
Konudan bağımsız, insanlar hata yapar. Birinin hata yapmasını salyalarla bekleyip, oraya buraya yetiştirecek kadar ezik olmayın.
Aslında bir bakıma öyle. Neden öyle diyorum çünkü official'de baktım bu böyle. Ben de o şekilde güncelledim.Bu veri doğruluğuna aşırı ihtiyaç duyulan bir veri değil
Daha önce açıkladım aslında ama yine yazayım, karakter değiştirirken veri çekmiyor. Sadece yeni giriş yaparken çekiyor. (Hatta bununla ilgili bug var:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
)Benim veri çektiğim yerde oyun da veri çekiyor zaten
Cache muhabbeti yapan işi kotaramayınca tablete bağladı :/Konudan bağımsız, insanlar hata yapar. Birinin hata yapmasını salyalarla bekleyip, oraya buraya yetiştirecek kadar ezik olmayın.
Moderatör tarafında düzenlendi: