TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

RUST Düz Noktalar Nasıl Bulunur?

SwordRex

𝓣𝓮𝓴 𝓜𝓪𝓵 𝓥𝓪𝓻𝓵𝓲𝓰𝓲𝓶 𝓐𝓬𝓲𝓵𝓪𝓻𝓲𝓶
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
2,420
Çözüm
89
Online süresi
4mo 8h
Reaksiyon Skoru
4,207
Altın Konu
244
Başarım Puanı
422
MmoLira
7,171
DevLira
15
Ticaret - 100%
1   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

rust-how-to-find-flat-spots-735x400.jpg

RUST'ta Düz Noktalar Bulmak

Hızlı bir videoyla geri döndüğümüzde, Snowballfred bize RUST'ta düz noktaları nasıl bulacağımızı anlatıyor.

Oyuna yeni başlayan veya kendilerini aşırı kalabalık bir sunucuda bulan oyuncular için düz noktalar bulmak zor olabilir. Haritada sınırlı ve sınırlı sayıda düz nokta bulunduğundan, bu video prosedürel RUST haritalarında düz noktaları bulmak için tekniklerin üzerinden geçecektir.

Pek çok farklı RUST temel tasarımı, tabanın kapladığı alanı düzenlemek için daha büyük miktarda düz alan gerektirebilir. Bu videonun sonunda, tam olarak nereye gideceğinizi ve nelere dikkat etmeniz gerektiğini bileceksiniz.

Rehber Videosu

Rehber Video İçerigi Anlatım

Tatlı bazlar için düz noktalar nasıl bulunur.

Merhaba arkadaşlar, bu videoda, tatlı temeller oluşturmak için prosedürel bir haritada düz noktaları nasıl bulacağınızı hızlıca göstereceğim.

Sunucunuza yüklediğinizde, ilk önce haritayı açmak, bu konumların nerede olduğuna dair size iyi bir fikir verecektir.

Burada kırmızı ile işaretlenmiş haritada görebileceğiniz gibi kontrol etmek istediğiniz noktalar var. Bu konumları belirledikten sonraki adım, her birinin düzlük açısından kontrol edilmesidir.

Kayıtçılar için, bu 3500 harita boyutuna ve 720 çekirdeğe sahip bir vanilya sunucuda yapıldı. Bu değerleri kendi RUST sunucunuzda denemek için kullanabilirsiniz.

Konuma vardığınızda, bina planınızı çıkarın ve temel siluetini zeminde düz olarak kullanın, arazinin temel silüetinin kenarına karşı oluşturduğu çizgiye dikkatle bakarak alanın çevresini izleyin.

Tamamen düz olan bir yere vurduğunuzda, arazinin oluşturduğu çizgi temel silueti üzerindeki çizgilere paralel olacaktır.

Bulunduğunuz yere vardığınızda, yapmanız gereken tek şey düşük bir temel, ardından orta bir temel ve yüksek bir temel yerleştirmektir. İnşa etmek istediğiniz alanın çevresine yüksek temeller yerleştirmeye devam edin ve ne kadar büyük olduğunu keşfedin.

Hemen hemen yüksek bir temel yerleştiremediğinizde, bu, zemininin ya eğimli olduğu ya da yeterince düz olmadığı anlamına gelir. Zemin, daire konumunuzdan yukarı doğru eğimli olabilir, ancak aşağıda gösterildiği gibi, aşağı doğru temeller yerleştirmenizi engeller.

Ama sonuçta, bu konum harika ve etrafına bir sürü düz temel yerleştirebildim.

Bazen haritayı kullanarak keşfettiğin konumlar her zaman yeterince düz olmayabilir, ancak prosedürel haritalarda her zaman düz bir nokta olacaktır. Ama keşif yaptığın her yer düz olmayacak.

Bu örnekte, yüksek temel testini kullanmayı denedim ve görebileceğiniz gibi, orijinal yerleştirmemden tüm alanlara yüksek temeller koyamadım. Bu, arazinin ne kadar düz olduğuna dair oldukça iyi bir gösterge ve burada da görebileceğiniz gibi, burada solda pek çok hata ortaya çıkarıyor: prefabrik arazide değil. Temel olarak, düz araziye ihtiyaç duyuyorsanız gerçekten burada inşa etmek istemeyin.

Buz gölleri ile ilgili bir ek not, tamamen düz olmalarına rağmen arazide değildirler ve bazı durumlarda işler farklı davranacaktır. Gördüğünüz gibi, düşük bir temel, orta bir temel yerleştirebiliyorum, ancak yüksek bir temel koyamıyorum.

Yüksek bir temel koyamamanın nedeni, buz gölünün aslında bir RUST prefabrik olması ve arazinin buz gölünün yüzeyinden biraz daha alçak olmasıdır. Yani, yüksek bir temel yerleştirmeye çalıştığınızda, arazi düzlükten uzaklaştığında diğer örneklerde gösterildiği gibi ayakları veya temelin tabanı arazide olmadığı için temeli yerleştiremeyeceksiniz.

Rehberimi Okudugunuz İçin Çok Teşekkür Ederim.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri