Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Altın Konu Divinity Original Sin 2'de Büyücü Sınıfı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan GUNNERIUS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 427

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Divinity Original Sin 2 kılavuzunun bu konusu, Büyücünün ayrıntılı bir açıklamasını içerir . Bu sınıfla ilgili temel bilgiler, önerilen oyun tarzının yanı sıra en büyük avantajları ve potansiyel dezavantajları hakkında bilgi sahibi olacaksınız.

Sihirbaz, HP yenilemesini yeteneklerin kombinasyonlarıyla büyülerle birleştiren bir sınıftır . Bu durumda en iyi ırk, bu tür sınıflara karşı doğuştan gelen yatkınlığı nedeniyle Kertenkele'dir. Ayrıca , menzilli rakipler söz konusu olduğunda bile önemli olabilecek sınıf yeteneğinin büyülerin mesafesini arttırdığı da unutulmamalıdır .

445479734.jpg



Öznitellikler

Sihirbaz durumunda, varsayılan olarak parlatılmış iki öznitelik vardır.

Özniteliğin adıDeğerÖnem
Zeka+2Bu, sihir kullanabilen başka bir karakterdir ve Zeka size bu özelliğe bir bonus sağlar. Ek zeka, sihirli zırhı biraz artırır.
Anayasa+1Artan HP sayesinde, karakterin dövüşün ilk aşamasında ölme olasılığı çok düşük.

Yetenekler ve yetenek

Sihirbazlar söz konusu olduğunda , üç yetenek geliştirildi.

İsimDeğerNotlar
Pyrokinetic1Artan ateş büyü hasarı ve genel yangın hasarı
Geomancer1Zehirden daha fazla hasar (beceriler ve silahlar).
Ayrıca, Fortify gibi becerilerle doldurulabilen fiziksel zırhı da arttırır.
Loremaster1Bu, kahramanın öğeleri tanımlamasına ve belirli unsurlara karşı dirençleri, inisiyatif puanlarının sayısı veya tahsis edilen beceriler gibi düşmanlar hakkında bilgi almasına olanak tanır.
Yetenek

Uzak Adam
- zwieksza zasieg zaklec i zwojów.


Başlangıç yetenekleri

SimgeİsimNotlar
Yakıcı Hançerler - İlahiyat Özgün Sin 2'de Büyücü Sınıfı - Sınıflar - İlahiyat Orijinal Günah 2 Rehberi
Kavurucu HançerlerHasar veren ve düşmanları tutuşturabilen üç ateş hançeri at. Birbirinden uzakta bile üç farklı düşmana hasar verebilirsiniz.
Ignition - Divinity Original Sin 2'de Büyücü Sınıfı - Sınıflar - Divinity Original Sin 2 Kılavuzu
AteşlemeKarakterin etrafındaki tüm düşmanlara hasar vererek yanma ihtimaliyle birlikte ateş hasarı verir. Ayrıca tüm yanıcı maddeleri (örn. Yağ) tutuşturur.
Bunun önemli bir avantajı var - sadece 1 AP maliyeti.
Fosil Saldırısı - İlahiyat Özgün Sin 2'de Büyücü Sınıfı - Sınıflar - İlahiyat Orijinal Günah 2 Rehberi
Fosil SaldırısıYangın hasarına bonus ile birlikte harika çalışıyor. Bir parça dökülmüş petrol oluşturabilir ve ardından yukarıdaki becerilerden biriyle onu tutuşturabilirsiniz.

Sihirbaz ve Irklar

RasaYatkınlıklarYorum
ElfYokBurada kullanabileceğiniz birkaç şey var. Elbette, isterseniz bir Elf sihirbazı yaratabilirsiniz, ancak herhangi bir somut efekt elde etmek zor olacaktır.
İnsanOrtaTıpkı yukarıdaki gibi. Buradaki tek fark, daha yüksek inisiyatif sayesinde insanın avantaj elde edebilmesidir.
CüceYokBurada çalışacak bir şey yok.
KertenkeleYüksekİstihbarata ikiye katlanan bonus, ciddi hasar verme şansını önemli ölçüde artırır. Ek olarak, Kertenkele, örneğin bir petrol havuzunu ateşe verebilmeniz için ırksal yeteneğini kullanabilir.

Hangi yetenekler seçilmeye değer?

Bir Sihirbazın iki okula (Pyrokinetic ve Geomancer) erişimi vardır, bu da bu sınıfın 8 başlangıç yeteneği arasından seçim yapabileceği anlamına gelir. Küçük değişiklikler yapmalı ve aşağıdaki tabloda sunulan yetenekleri seçmelisiniz.

SimgeİsimNotlar
Yakıcı Hançerler - İlahiyat Özgün Sin 2'de Büyücü Sınıfı - Sınıflar - İlahiyat Orijinal Günah 2 Rehberi
Kavurucu HançerlerOyunun başında harika olan varsayılan bir yetenek.
Zehirli Dart - İlahiyat Özgün Sin 2'de Büyücü Sınıfı - Sınıflar - İlahiyat Orijinal Sin 2 Rehberi
Zehirli DartIgnition yerine seçilmesi gereken bir yetenek. Zehir hasarı vermenize, hedefinizi zehirlemenize ve hedefin ayaklarının altında daha sonra Yakıcı Hançerler (veya başka herhangi bir Ateş yeteneği) kullanarak ateşe verilebilecek bir zehir noktası oluşturmanıza olanak tanır.
Fosil Saldırısı - İlahiyat Özgün Sin 2'de Büyücü Sınıfı - Sınıflar - İlahiyat Orijinal Günah 2 Rehberi
Fosil SaldırısıVarsayılan bir yetenek.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst