xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Altın Konu Pathfinder: Kingmaker - Walkthrough'unuzu Kanıtlayın

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan SwordRex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 327

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyunun başlarında, Oleg'in Tuskgutter adında bir canavarla ilgilenmenizi isteyeceği Oleg'in Ticaret Merkezine dönün. Amiri hemen amacına atlayacak ve yoldaşlık görevini tetikleyecektir.

662px-20190831131127_1_zQSDA.jpg


Haritanızda işaretlenmiş yeni bölgeye gidin ve Amiri'nin canavarı kendisinin indirmesini sağlayın. Daha yüksek zorluklarda bu mümkün olmayabilir, ancak Kişiyi Büyüt iksirlerini ve diğer güçlendirmeleri kullanmayı deneyebilirsiniz. Öfke tavsiye edilmez. Başarılı olursanız, fazladan bir diyalog satırı elde edersiniz ama önemli bir şey olmaz. Canavarı bitirmenizi istediğinde, katılın (bu fazladan diyaloğun tetiklenmesini engellemez).

Tuskgutter öldükten sonra, başka bir "güçlü canavarı" alt etme niyetini açıkça ortaya koyacaktır. Şimdilik unutun ve Wand of Fine Traps ve Tuskgutter's Head'i almak için bölgeyi yağmalayın, ardından 400G, 180XP ve Masterwork Longbow almak için Oleg'e dönün.

Amiri'nin savaşacağı ikinci canavar Troll Trouble sırasında bulunabilir ve bu sırada Dalton adında bir adam sizi Hodag Lair'e yönlendirecektir.

Sığınağa batıya gidin. Mümkün olduğunca Buff Amiri, sonra onu tek başına gönderin. Ekibinizin geri kalanına (H tuşu) basılı tutmaları ve parti AI'yı kapatmaları için komut verdiğinizden emin olun, böylece müdahale etmesinler. Bu kolay bir dövüş olmalı, özellikle 6-7 seviyesindeyseniz. Görevi tamamlamak için 487 XP alacaksınız.

Daha sonra, bazı küçük ganimetler için bölgeyi yağmalayın. Kuzeydoğu köşesinde Shard of Knight's Bracers'ı bulabilirsiniz.​
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst