Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Cevaplandı F/P Telefon Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan foklarin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 188

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

3000-4000 TL ye kadar telefon bütçesi ayırdım kamera özellikleri çok önemli değil hızlı ve uzun ömürlü olması yeterli. tavsiye edebileceğiniz bir marka model var mı

Çözüm
Şu anda, Xiaomi Note 9 Pro kullanıyorum gayet memnunum. Ödediğim fiyatın daha üst kalitesinde bir performans alıyorum. Sizlere'de tavsiye ederim. YouTube'den kullanıcı yorumlarına veya Alış veriş sitelerinden kullanıcı yorumlarına bakarak rahatlıkla satın alabilirsiniz. Yaklaşık olarak 9 aydır kullanıyorum. Şarj problemi yaşamazsınız.
samsung m31 yada xiaomi redmi note9 olabilir. hem depolama hem batarya konusunda çok iyiler.

samsung m31 6000 mAh batarya, 128Gb depolama, 64mp kameraya sahip. ortalama fiyatı 3.199TL
xiaomi redmi note9 5000 mAh batarya, 128Gb depolama, 48mp kameraya sahip. ortalama fiyatı 2.999TL

1610300913115.png

Bunlar Olabilir

Şu anda, Xiaomi Note 9 Pro kullanıyorum gayet memnunum. Ödediğim fiyatın daha üst kalitesinde bir performans alıyorum. Sizlere'de tavsiye ederim. YouTube'den kullanıcı yorumlarına veya Alış veriş sitelerinden kullanıcı yorumlarına bakarak rahatlıkla satın alabilirsiniz. Yaklaşık olarak 9 aydır kullanıyorum. Şarj problemi yaşamazsınız.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri