Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Wallhack ve Metin Farm botu hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muzzalii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Merhaba. Biliyorsunuz ki son zamanlarda metin2 bot işini hepten paraya döktürler. Bende bunlara karşılık kendim yapmak istiyorum. GetTargetVID bulamıyorum. Cold Dumper v2 işe yaramıyor. Birde elinde farm bot source olan varsa benimle paylaşabilir mi acaba ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba. Biliyorsunuz ki son zamanlarda metin2 bot işini hepten paraya döktürler. Bende bunlara karşılık kendim yapmak istiyorum. GetTargetVID bulamıyorum. Cold Dumper v2 işe yaramıyor. Birde elinde farm bot source olan varsa benimle paylaşabilir mi acaba ?

öyle bir proje için harcanan emek bedava değil malesef kimse yapmaz bunu

üst düzey C++ bilgim var diyorsanız da buyurun , Hard Core kodlanmış açık kaynak bir farm bot

Son düzenleme:
1. bulamayan arkadaşlarım için çekiyordum , youtube da atayım dedim , indirdiniz indirdiniz böyle video bir daha bulamazsınız.

2. öyle bir proje için harcanan emek bedava değil malesef kimse yapmaz bunu

3. üst düzey C++ bilgim var diyorsanız da buyurun , Hard Core kodlanmış açık kaynak bir farm bot

birde send battle attack packet error bulamıyorum farklı bir yolu var mı send shoot packet errordan geçmeyi denedimde başaramadım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri