Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Divinity Original Sin 2'de Hellfire statüsünü nasıl düşürürüm?

GUNNERIUS

Level 20
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
3,748
Çözüm
334
Online süresi
6mo 28d
Reaksiyon Skoru
8,028
Altın Konu
947
Başarım Puanı
474
MmoLira
86,669
DevLira
-12
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Original Sin 2 , merkezinde Gargoyle labirent Eğer yanan bir kişi bulabilirsiniz yardım çağrılarına söyledi. Tarihçi yangın (Hellfire durum) sonsuza kadar acı lanetli ve bu alevler suyla söndürüldü edilemez. Rehberimiz,% 100 başarı şansı olan bir yol göstermektedir.

441694187.jpg

Tarihçi, normal yağmur veya su ile söndürülemeyen Hellfire statüsüne sahiptir.

Adım 1: Bir kan havuzu oluşturun!

Acı çeken Tarihçi'nin yakınında bir kan havuzuna ihtiyacınız var. Bunu birkaç şekilde yapabilirsiniz:

1. The Historian'ın gardiyanları ile kavga sırasında yaralanmış olabilirsiniz. Yaralarınızdan oluşturulmuş bir kan havuzunu kullanın;
  2. Sebille'in Flesh Sacrifice adlı yeteneğini kullanın (veya takımınızdan başka bir ruj seçebilirsiniz). Bu, bu yeteneğin kullanıldığı yerde bir kan havuzu oluşturur;
  3. Karakterlerinizden birine bir başkasıyla saldırın - bu aynı zamanda kan lekeleri oluşturur;
  4. Raining Blood adlı Necromancy okulundan büyü / kaydırma kullanın . Normal bir Rain büyüsüne benzer şekilde çalışır, ancak su oluşturmak yerine kan havuzları oluşturur.

Adım 2: Tarihçiyi Işınla

Kan havuzunuz var. Şimdi, acı çeken adamı tam üzerine ışınlamalısın.

1. The Historian'da Teleportation'ı kullanın - The Teleporter görevi sırasında aldığınız eldivenleri veya bir Teleportation parşömeni kullanabilirsiniz;
  2. Tarihçiyi kan havuzuna ışınla.

441694203.jpg

3. 3. Adım: Tarihçiyi Kutsayın!

Alevler kayboldu ama Tarihçi'nin üzerinde Lanetli statü etkisi olduğunu fark edebilirsiniz. Ayrıca yüksek sesle, artık yanmadığı halde hala yaralı olduğunu söyleyecektir. Yapabileceğiniz bir şey var:
    1. The Historian filminde kutsamak;
    2. Şu anda Kaynak Noktanız yoksa, Tarihçinin yanında bir Kaynak Göleti olduğunu fark edebilirsiniz. Oradan Kaynak Noktasını toplayabilirsin
  4. Ne yapmamalısın?

1. İnternet yalan söylüyor. The Historian'dan gelen büyüleri kaldırmak için Rain Scroll veya Raining Blood yeteneğine ihtiyacınız yok . Sadece bir kan havuzuna ihtiyacınız var. Yaratılış şekli size kalmış.
    2. Do döküm değil Bless - o yanarken Tarihçi üzerinde Bless alevleri söndürmeye olmayacaktır. Önce bir kan havuzuna ihtiyacınız var çünkü alevleri söndürebilir. Tarihçi artık yanmıyor olsa da Lanet statüsünden muzdarip olduğunu fark edebilirsiniz. Bu, Bless'i atmanız gereken an .
    3. Cast etmeyin Bless kan üzerinde - Kutsanmış Kan oluşturarak şey yapmaz. Kan havuzu-> ışınlanma-> Korusun.
  5. Bu üç adım, The Historian'dan büyüleri kaldırmanıza yardımcı olabilir ve bundan sonra onunla konuşabileceksiniz. Kim olduğunu ve neden bu kadar kötü bir duruma düştüğünü öğreniyorsunuz.

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri