Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Demon's Souls - Genel Bakış

bLastX

www.blastx.work
TM Üye
Konular
1,673
Çözüm
48
Online süresi
9mo 24d
Reaksiyon Skoru
8,722
Altın Konu
297
Başarım Puanı
374
MmoLira
41,553
DevLira
753
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

MERHABA DEĞERLİ FORUM ÜYELERİ BU GÜN DEMON'S SOULS OYUNUNU İNCELEYECEĞİZ

Bu incelemeye hazırlanırken PlayStation 3'ümün tozunu çıkardım ve yaklaşık bir hafta boyunca orijinal 2009 Demon's Souls'u tekrar oynayarak geçirdim . Bu deneyimden aldığım ana fikir, "Adamım, bu oyun ne kadar harika olsa da, eski hissettiriyor." Ve sadece grafiksel olarak kastetmiyorum: sadece dört yönde dönebilirsiniz, karakter kontrolleri gevşek hissediyor ve sadece genel olarak, çok fazla şaka var. Ancak Bluepoint - Shadow of the Colossus'u 2018'de ustalıkla yeniden yapan ekip - tamamen muhteşem PlayStation 5 yeniden yapımında hemen hemen tüm bu önemli sorunları ve daha fazlasını ele aldı ve sonuçta kontrolü çok daha sıkı ve FromSoftware'leri getiren bir oyun ortaya çıktı. ihmal edilen orijinal Souls oyunu ön plana çıkarak Dark Souls serisinin ne kadar güçlü bir temel üzerine inşa edildiğini hatırlattı.

Ruhlar serisinin geri kalanı gibi, Demon's Souls'un çekiciliği, zorlu, serebral ve metodik dövüşün yanı sıra olağanüstü derecede derin karakter yapısı özelleştirmesiyle gurur duyan bir aksiyon-RPG olmasıdır. Muharebede, ister bir saldırıya girişmek, ister başlangıçta ve kurtarmada kendinizi savunmasız bırakma, isterse savunmayı taahhüt etme ve hasar almaktan kaçınmak için dayanıklılığınızın bir kısmını feda etme olsun, her eylem bir risk oluşturur. Demon's Souls, çoğunlukla reflekslere güvenmek yerine, hem savaşta hem de savaş dışında akıllı kararlar almaya daha çok güveniyor ve birçok zorlu görevin üstesinden gelmek için doğru kararlar vermek, diğer birkaç oyunun eşleşebileceği şekilde inanılmaz derecede ödüllendirici geliyor.
Screenshot_1.png

Demon's Souls, aksiyon RPG'lerin Souls alt türünü başlatan oyun olabilir, ancak onu gerçekten öne çıkaran, Dark Souls oyunlarından farklı olma yolları. En büyüğü, tek bir bitişik açık dünya olmaktan ziyade, Demon's Souls'un her biri kendi benzersiz ödüllerini ve zorluklarını sunan üç ila dört alt seviyeden oluşan beş izole dünyaya bölünmesidir . Bu yapıyla ilgili çok sevdiğim şey, kendinizi şu anda içinde bulunduğunuz alanda mücadele ederken bulursanız, toparlanmanın, ayrılmanın ve yeni bir alanı denemenin ne kadar kolay hale geldiği. Her seviye zor, ama çok farklı. ve asla düşmanların sadece daha güçlü olmaları kadar basit veya sıkıcı nedenlerle.
Her seviye zordur, ancak çok farklı şekillerde ve asla basit nedenlerden dolayı değildir.

Dünya 1 zordur, çünkü tüm gününü ilerlemek için geçmeniz gereken köprülerin her birini kızartmakla geçiren iğrenç bir ejderhayla sık sık mücadele etmeniz gerekir; Dünya 2’nin düşmanları delme dışındaki çoğu hasar türüne karşı dayanıklıdır; World 3 , içinde kaybolması kolay bir labirenttir ve sizi sadece bir veya iki vuruşta öldürebilen sert zihin avcıları tarafından korunur; Dünya 4 , topuzların ve çekiçlerin dışındaki çoğu silaha da dirençli olan oldukça agresif iskeletlere sahiptir; ve Dünya 5'in öldürmesi kolay bir ton düşman var, ancak sizi hızlı vuruşlar ve vahşi saldırı düzenleriyle çevrelemek gibi kötü bir alışkanlığı var. "Zehirli göl" olayından bahsetmeye bile gerek yok.

Bu konuda akıllıca olan şey, Demon's Souls'un yapısının her oyunun farklı hissetmesini sağlamasıdır çünkü her dünyaya yeni yollarla yaklaşabilirsiniz. İlk oyunumda, sihir odaklı bir yapıyla gittim ve ilk olarak 3. dünyaya gittim, böylece sihir tazeleyici sarf malzemelerini stoklayıp en güçlü büyülere erişim sağlayan NPC'nin kilidini açabilecektim. Ancak daha fazla el becerisine dayalı bir karaktere sahip ikinci oyunumda, dünyadan dünyaya sıçradım, herhangi birini yenmeyi taahhüt etmeden önce her birinden yararlı öğeler ve teçhizatlar aldım. Demon's Souls'u Souls oyunları arasında bu kadar farklı kılan bu esnekliktir.
Demon's Souls, FromSoftware'in oyunlarından herhangi birinin en unutulmaz patronlarından bazılarına sahiptir.

Demon's Souls ayrıca , FromSoftware'in oyunlarından herhangi birinin en unutulmaz patronlarından bazılarına ve kesinlikle mekanik olarak en ilginç olanlardan bazılarına sahiptir. Birçoğu, bir patronun ne olabileceğinin sınırını gerçekten zorlayacak deneyler yapmak istiyor; tabii ki hepsi başarılı değil. Ejderha Tanrı 2009 yılında hayal kırıklığı Hileli patron mücadele oldu ve rahatsız edici sadece PS5 remake bad olarak bu. Ama diğerleri, Maiden Astrea'ya karşı duygusal ve hikaye odaklı savaş veya Fırtına Kralı'na karşı, hayatınızı geçindiren tanrının terk ettiği manta vatozlarına dev dilimleyici rüzgar saldırıları vurmanız için özel bir silah almanızı sağlayan destansı savaş gibi. son üç saattir cehennem, mutlak klasikler.

Tüm bunlar, hem daha iyi hem de daha kötü için orijinal Demon's Souls'un ruhuna büyük ölçüde sadık kalan Bluepoint'in yeniden yapımı için geçerli. Demon's Souls'un kendisini Souls serisinin geri kalanından farklılaştırma yollarının tümü olumlu değildir. Demon's Souls, genellikle sinir bozucu, zaman kaybettiren yollarla olağanüstü derecede grind. Sağlığı iyileştiren çiminiz biterse, ya onu düşüren belirli dünyalarda belirli düşmanları defalarca öldürerek yetiştirmeniz gerekecek ya da (karakterinizi geliştirmek için kullanmış olabileceğiniz) ruhları toplamanız gerekecek ve bir tüccardan satın alın. Silah yükseltmesi, bulup anlamlandırmak için 16 farklı yükseltme malzemesi türü ve yükseltmek için farklı malzemeler gerektiren hemen hemen her silah türü ile gereksiz yere kıvrılmıştır.
Screenshot_2.png

Yaşam kalitesi

Yine de buradaki şovun gerçek yıldızları , PS3'te Demon's Souls'a geri dönmeyi asla düşünmek istememe neden olan daha küçük yaşam kalitesi yükseltmelerinin yanıtı. Üzerine değinilecek çok şey var, ancak uzun liste şunları içeriyor: Dokunmatik yüzeyle erişilebilen bir alt menüde dört adede kadar durum açısından yararlı öğeyi donatmanıza olanak tanıyan bir alet kayışı; kemer taşlarını şenlik ateşi gibi kullanma ve Nexus'a geri dönmek zorunda kalmadan düşmanları sıfırlama yeteneği; HUD'da silahınızın dayanıklılığını görebilmek; donattığınız bir sonraki öğenin ne olduğunu görebilmek; ve tüm bunlar, orijinalin benzersiz görsel stilinden bazılarını basitlik ve okunabilirlik lehine feda eden çok daha temiz ve daha sezgisel bir menü kullanıcı arayüzünün üstünde.

Nexus'a geri dönmek zorunda kalmadan saklama kutunuza yeni öğe gönderme özelliğinden de özellikle bahsetmem gerekiyor. Eşya yükü, Demon's Souls'ta çok büyük bir faktördür ve orijinalinde, yeriniz olmayan bir şeyi aldığınızda, ya envanterinizdeki bir şeyi kalıcı olarak yok ederek ona yer açmanız ya da sadece bırakın ve zaten her neyse ona gerçekten ihtiyacınız olmadığına kendinizi ikna edin. Ve sonra, gereksiz eşyaları boşaltabilmek için baş taşına geri dönmeniz gerekir. Bu, envanter yönetimini herhangi bir sıkıntı yaşamadan koruyan zarif bir düzeltmedir.

Ben istemediğim halde bir itme saldırısı kullanma konusunda hala can sıkıcı derecede yaygın bir eğilim var ve keşke geliştiriciler World Tendency'yi yeni gelenlere daha iyi açıklamak için bir şeyler yapmış olsaydı. Ancak bu nitpicks, buna rağmen, Bluepoint, oyunun özünü değiştirmeden Demon's Souls'u modern standartlara güncelleme konusunda mükemmel bir iş çıkardı.

Demon's Souls'un SSD'li bir konsolda olması sayesinde açıkça yararlandığı bir diğer alan, yükleme sürelerinde önemli bir azalma. Aksiyona geri dönmeden önce nadiren ölümler arasında veya yeni bir yere ışınlanırken beş saniyeden fazla beklersiniz. Bunun Demon's Souls gibi defalarca ölmeniz ve ayrıca çiftçilik amacıyla bir seviyeyi tekrar tekrar sıfırlamanız beklenen bir oyun için ne kadar büyük olduğunu abartamam.
Aksiyona geri dönmeden önce nadiren ölümler arasında beş saniyeden fazla beklersiniz.

DualSense denetleyici, DualShock 3'ten çok daha büyüktür, bu da Demon's Souls gibi bir oyunda neredeyse gerekli olan kötü şöhretli "pençe tutuşunu" kullanmak için biraz daha az rahatlık sağlar, ancak ellerim geçen X saat boyunca ayarlandı onu yenmem. Yine de en dikkate değer olan, haptiklerin size vurulmanıza verdiği tepkidir. Kalkanınızla büyük bir atışı engellediğinizde, o güçlü sarsıntının tamamen oyun kumandasının sol tarafında olduğunu hissedersiniz; düşmüş bir vazonun üzerinden geçtiğinizde ve parçalandığında, bu belirgin etkiyi duyarsınız ve hissedersiniz; ve bir asansöre bindiğinizde, viteslerin çalkantısını doğru bir şekilde taklit eden neredeyse roller coaster benzeri bir gürültü var. İnanılmaz derecede harika.

Ayrıca, sağlanan oyun içi ipucu videoları, giderek daha spesifik ipuçları veren harika araçlardır. Bunlar, bir aşamada kaybolursanız sizi doğru yöne yönlendirebilir veya onlarla başa çıkmak için uygun bir strateji belirlemenize yardımcı olmak için size zorlu patronlara karşı çok önemli ipuçları verebilir .

Manzaralar ve sesler

Yalnızca PlayStation 5'te bulunan ilk oyunlardan biri olan Demon's Souls'un nefes kesici bir bakış açısına sahip olması şaşırtıcı değil. Burada ayrıntılara inanılmaz derecede dikkat ediliyor. Düşmanlar korku, öfke ve çaresizlik görünümleri sergiler ve her darbeye gerçekçi bir şekilde tepki verir; Kan sıçraması zırhınıza, silahlarınıza ve vücudunuza yapışır; su birikintisi, kutu, vazo veya düşmüş bir düşmanın zırhı olsun, üzerinde yürüdüğünüz veya üzerinde yürüdüğünüz her şey fiziksel varlığınıza doğal olarak tepki verir; Bir silahla darbe yaptığınızda grotesk Vanguard Demon'da şişman titreme. Liste uzayıp gidiyor.

Her şey, PlayStation 5'in gücünün muhteşem bir vitrini ve baştan çıkarıcı bir zevke ve bir lansman oyununda işler bu kadar iyi görünebilirse ne olacağıyla ilgili. Bluepoint, sanat tarzı ve film müziği ile oynanışa göre kesinlikle daha fazla özgürlük aldı ve kişisel olarak sanat yönetimini seviyorum, ancak PS3'ün Fat Official'in neşeli gizemini remake ile karşılaştırıldığında özlediğimi söylesem de. korkunç bir şekilde yanlış giden bir radyasyon deneyi. Orijinalin çoğunlukla kasvetli ve lo-key müziğine kıyasla film müziği, kazdığım patron dövüşlerinde çok daha yüksek ve daha bomba gibi geliyor - ama o kadar farklı ki, orijinali tercih eden insanları kesinlikle anlayabiliyorum.

Demon's Souls, "Sinematik" ve "Performans" adlı iki görsel mod sunar. Gerçek 4K çözünürlükle 30 fps'yi hedefleyen sinematik mod ve daha sonra 4K'ya yükseltilen 1440p'de tutarlı bir 60 fps tutan performans modu ile bu noktada beklediğimiz olağan bölünmedir. Şahsen ben her zaman sadakat adamına karşı bir çerçeve oluşturdum, bu yüzden her şeyi performans modunda oynadım ve asla arkama bakmadım. Bununla birlikte, karelerin yarısını feda etmekten çekinmiyorsanız, sinematik mod kesinlikle bir sersemletici.

Çağrılan Ruhlar

Elbette, eşzamansız çok oyunculu bir Souls oyunu olmazdı . Çok oyunculu oyunun diğer Souls oyunlarında nasıl çalıştığına aşinaysanız, Demon's Souls sürpriz olmamalıdır: Oyuncular ipuçları vermek, sırları göstermek veya sizi kesinlikle trollemek için mesaj bırakabilirler; çağırma işaretlerini bırakıp etkinleştirmenin denenmiş ve gerçek yöntemiyle işbirliği içinde oynayabilirsiniz; insan biçimindeyken bir seviyeden geçme riski taşıyan diğer oyuncuları istila edebilirsiniz; ve biraz eski moda rızaya dayalı PVP için kırmızı bir çağrı işareti koyabilirsiniz.

Souls çok oyunculu oyununda her zaman biraz ılımlı davrandım ve Demon's Souls bir istisna değildir. Kooperatifte çağrılma girişimlerim bir ton bekleme ve çok az bir bedelle karşılandı - özellikle Dark Souls'a sözleşme sistemi eklenmediğinden, yardımınızı göbeğinizdeki bulanık duygu dışında sunmanız için çok az teşvik var. bir iyilik yaptığın için alırsın. PVP için çağrılmadaki tek başarım, Old Monk boss savaşı için çağrıldığım için çok daha iyi olmadı, sadece işgal ettiğim oyuncu kapıya bile ulaşamadığında aniden sona erdi. Ondan sonra, bir arkadaşımla koordine etmediğim sürece, genel olarak çok oyunculu oturma ve bekleme isteğimi kaybettim.

Karar

Bluepoint'in ekibi, 11 yıllık bir oyunu, takip eden bir kültle yeniden yapma ve onu bu mevcut nesil konsollar için sıfırdan geliştirilen ilk oyun olma parçası olarak yeniden yapma ve oynatma gibi vazgeçilmez bir görev üstlendi. Ve yaptıkları tam olarak buydu. Demon's Souls nefes kesici bir şekilde muhteşem ve PS3'tekinden çok daha iyi oynuyor, sadece PlayStation 5'in grafik gücü sayesinde değil, aynı zamanda orijinalin bazı sinir bozucu yönlerini modernize eden akıllı yaşam kalitesi değişiklikleri ve hafif dokunuşlar sayesinde, acımasız meydan okumadan, bulmacalarla dolu patron savaşlarından ve onu ilk etapta böyle bir dönüm noktası oyunu yapan stilden asla ödün vermemesidir.

Paylasım İçin Teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler :)

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım İçin teşekkürler:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri