romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

The Pathless incelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S3MB0L
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 918

S3MB0L

𝖎𝖇𝖗𝖆𝖍𝖎𝖒
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
126
Çözüm
3
Online süresi
21d 12h
Reaksiyon Skoru
192
Altın Konu
13
Başarım Puanı
139
MmoLira
1,976
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Türkmmo Ailesi Sizlere Bugün The Pathless Hakkında Paylaşımlar'da Bulunacağım.
9DWeYI.jpg

The Pathless, ismiyle yaşarken en iyi halini alıyor - gizemli Avcı olarak, kendimi en çok merakımın bana rehberlik etmesine izin verdiğimde bu açık dünya tarafından büyülendiğimi fark ettim. Bu merakı gidermek için inşa edilen manzara, ilgi çekici çevre bulmacaları, ana hikayesini derinleştiren gizli bilgiler ve muhteşem manzaralarla dolu. Keşfi mutlak bir zevk haline getiren basit ama sürükleyici bir hareket mekaniği ve bu yeni dünyanın efsanevi kalitesini yükselten bir orkestra müziği ile birleştiğinde, The Pathless kesinlikle almaya değer bir yolculuktur. The Pathless'ın kalbinde ve macerayı bu kadar iyi çalıştıran şey, basitlikleriyle oldukça aydınlatıcı olan hareket mekaniğidir. Bu ada, hız kazanmak ve akışınızı sürdürmek için tek silahınız olan bir yayla ateş etmeniz gereken yüzen mücevherlerle dolu. Bu nedenle, koşma hissi, hız kazanma ve sürdürme hissi katıksız bir zevktir ve bu, dünyayı yürüyerek ve havada nasıl gezindiğiniz için bir oyun alanına dönüştürür. Avcıya her zaman, sizi sadece süzülerek mesafeler boyunca taşıyamayan, aynı zamanda uçuş yüksekliğini artırmak için sınırlı sayıda kanat kullanan bir kartal arkadaşı eşlik eder. Hızlı seyahat olmaması da iyi çünkü koşmayı ve süzülmeyi atlamak asıl noktayı kaçırmak olacaktır.
QM6B.jpg

Geliştirici Giant Squid, hassas nişan alma endişesini tamamen ortadan kaldırdığından, atış çok fazla beceri gerektirmiyor. Bunun yerine, affeden üçüncü şahıs kamera, mücevherleri otomatik olarak hedeflemek için kamerayı döndürmenize izin verir. Bir sayacı doldurmak için doğru tetiği basılı tutmanız yeterlidir veya zamanlamanız iyiyse, daha fazla hız elde etmek için tam olarak yarıya kadar dolmasına izin verin. Kendi yoluna git The Pathless, nişan alma zorluğunu ortadan kaldırarak ve bunun yerine düğme zamanlamasına koyarak ve oymak istediğiniz rotaya karar verirken hızlı düşünerek, A noktasından B noktasına gitmenin eğlenceli, akıcı ve uyumlu olması gerektiği fikrine kapılır. mümkün olduğunca az engel. Çekim yaptığım belirli noktalar hakkında daha az düşünmek ve sabit, ileriye dönük bir ivme yaratmak için önümdeki muhteşem manzaralarda nasıl hareket edeceğimi daha çok düşünmek zihnimi serbest bıraktı. PS5’in uyarlanabilir tetiklerinin ne zaman çıkacağımı bana bildiren bazı dokunsal göstergeler sunmasına rağmen, yarı doldurma çekiminde asla tam olarak ustalaşmadım. Ama burada veya orada kaçırılan bir atış beni nadiren ayağa kaldırdı; Dediğim gibi, The Pathless tamamen kendi dünyasında kendi izinizi aydınlatmakla ilgili ve başarısız olan her vuruş, yeni bir yöne doğru yolumu iyileştirmek için bir bahaneydi. Ve amaçsızca gezinirken, yolunuza rehberlik edecek ve merakınızı ödüllendirecek çok şey var. Özellikle iki ana koleksiyon, dünya çapında bol miktarda gizlenmiştir: Kartalınızın yeni zirvelere ulaşma yeteneğini artırmak için gerekli olan kristaller ve genellikle karmaşık ama tatmin edici bir bulmacanın ardından toplanan ve her bölgedeki lanetli bir gözetleme kulesini temizlemek için kullanılan Işık Taşları. .
fzs.png

Bir Assassin's Creed Eagle Vision benzeri modu bağlayarak, "bozuk" yerleri - yani koleksiyon merkezlerini - kırmızı renkte ve tamamlanmış alanları mavi renkte veya havada asılı bir simge ile vurgulayan ruh dünyasına bakmak için bir düğmeye basabilirsiniz. nereye gideceğimi. Ve bu özellikle yararlıdır çünkü The Legend of Zelda: Breath of the Wild ve Ubisoft açık dünya oyunları gibi bariz ilhamlarından farklı olarak The Pathless oyun içi harita içermez. Daha sonra çevrenizdeki araziyi incelemek için yüksek kulelere tırmanabilirsiniz, ancak daha sonra takip etmek için bir uçurumun kenarını veya binayı işaretleyemezsiniz. Herhangi bir yeni bölgede ilk başta biraz kafa karıştırıcı olabilir, özellikle kar fırtınası koşullarının görünürlüğü zorlaştırdığı için kolay taranabilen ormanlardan daha dağlık arazilere geçerken, ancak zamanla bunun beni öğrenmeye ve hatırlamaya nasıl zorladığını takdir ettim çevremdeki dünya. Bir haritanın olmaması ilk başta kafa karıştırıcı olabilir, ancak dünyanın düzenini anlamama ve öğrenmeme yardımcı oldu. " Çökmekte olan manastırlardan dinozor büyüklüğündeki iskeletlere ve terk edilmiş yerleşim yerlerine kadar her yeri ilgi çekici hale getirdi, çünkü hangi koleksiyon, bulmacalar veya hikayeler içerebileceğini asla bilmiyordum. Gittiğim her konum, en azından birkaç dikkate değer bulmacayı içeriyordu, çoğu zaman şaşırtıcı derecede güçlü kartalımı, mükemmel bir çekimi sıralamak için alanın bazı kısımlarını hareket ettirmek veya bir dizi fenerden doğru sırayla koşmak için kullanmak gibi standartları kullanıyordu. Pathless size ne aramanız gerektiğini asla söylemez, ancak görsel ipuçlarını anlamak kolaydır ve daha sonra giderek karmaşıklaşan bulmacalara uygulanır, en küçük gezintiyi bile bir şekilde değerli kılar ve genellikle macera olarak tekrarlanan bulmaca konseptleri için eğlenceli yeni katmanlar bulur. devam eder. Efsanevi Görev Bu keşif özgürlüğü, Pathless'ın iyi yaptığı şeyin özünde yatıyor, ama sen onun güzel dünyasında amaçsızca dolaşmıyorsun. Avcı'nın yolu, tanrı katliam figürü içeren bazı tanıdık fantastik hikaye anlatımı süslemelerini alır, kenar boşluklarına bazı ilginç öğeler ekler ve onları Tanrı Katili'nin çarpıcı üç gözlü vizörü veya çok uzuvlu dev gibi güzel karakter tasarımlarıyla birleştirir. Dünyanın muhafızları olan Uzunların lanetli versiyonları. Tabi ki çok iyi bilinen bir bölge, ama yine de kendimi sürekli olarak meşgul ve daha fazlasını öğrenmek istiyor buldum. Adanın ölmekte olan vatandaşlarının son düşüncelerinin yazılı kayıtları, Tanrı Katili'nin şaşırtıcı arka planını ve dünyayı kavrayışını ortaya çıkardıkça ve bulduğum bir binanın neden harabe halinde olduğuna veya neden bu kadar ölümün önümde yattığına dair bir bağlam verirken, küçük irfan parçaları düştü. . Hepsi oldukça standart video oyunlarında sunuldu, ama en azından iskeletlerle dolu bir manastıra ya da önemli bir kütüphane olduğu ortaya çıkan harap bir binaya rastlarken aramak istediğim bir hikaye. The Pathless'ın dünyası oldukça doğal bir dünyadır - yemyeşil ormanlar devasa uçurum yüzlerinin yakınında uzanır ve dolambaçlı yollar onları yukarı çıkarır ve yeni zirvelere ulaştığınızda hava, karayı soğuk bir tundraya dönüştürür. Her patronu yendikten sonra çarpıcı güzelliği daha belirgin hale gelir - bir bölgeyi lanetten kurtarmak aynı zamanda etrafındaki bulutlu havayı kaldırır, güneşin parlamasına ve adayı çevreleyen denizin muhteşem yeşillerini ve derin maviliklerini aydınlatmasına izin verir.
HCUv6R3.jpg

Bozuk tanrılarla yapılan hesaplaşmalar, uygulamada oldukça iyidir. Düşmanınızı arazide avlarken ve Zelda-esque savaşı birkaç aşamada yarı yolda tutarken, bunlar kısmen kovalamaca sahneleridir. İlk savaş nispeten basit olsa da, Giant Squid, formülünde Hydra benzeri patronu ve hayatta kalmayı sağlamak için biraz savaş ortasında platform gerektiren arenalar gibi bazı yaratıcı kıvrımlar bulur. Ve her savaşta en sevdiğim besteci Austin Wintory’nin fantastik orkestra müziği eserlerinden bazıları destekleniyor. Özellikle kovalamaca müziği, Yüzüklerin Efendisi ve Karayip Korsanları gibi epik film müziklerini çağrıştırır, bomba gibi yükseklere yükselirken, derin boğazlı ilahiler, adanın yeni bir bölümünü ilk gördüğünüzde hayranlık uyandıran birkaç ana veya yakın bir kavgaya hazırlanın.
NfZ.png

Patronlar, onlarla savaşmadan önce başka bir engel daha sağlar. The Pathless’ın dört ana bölgesini keşfettikçe, karanın etrafında bir fırtınanın dev bir kırmızı küresi değişiyor; Eğer ona yakalanırsanız, siz ve kartalınız ayrılırsınız ve patronun bakışlarından kaçınmanız gereken oldukça basit bir gizlilik senaryosunda onlara geri dönüş yolunu bulmalısınız. Bu, sizi bir bulmacanın ortasında sinir bozucu bir şekilde rahatsız edebilir, ancak risk onların anlamsız olmasını engelleyecek kadar yüksektir: yakalanmak size kristal zulanızın bir kısmına mal olur. Ve her zaman olduğun yerde tükürürsün, bu yüzden bu bilmece ilerlemesi kaybolmaz. Ancak bir patron bir kez mağlup edildiğinde, kristaller ve ışık taşları için her köşeyi ve huysuzluğu aramak için ne kadar zaman harcayacağınız konusunda hiçbir baskı kalmaz. The Pathless’ın hikayesini yaklaşık% 40 kadar mütevazı bir koleksiyon parçasıyla yaklaşık yedi saat içinde bitirdim ve her şeyi toplamaya çalışmak için geri dönmek sadece bir zevk değil, aynı zamanda The Pathless'ın en sevdiğim kısımlarından bazılarıydı. Bu güzel dünyada huzur içinde koşarak daha çok saatler geçireceğimi hayal ediyorum. Karar Pathless’in basit ama ilgi çekici bir hareket sistemine güvenmesi, Giant Squid’in güzel açık dünyasını kolaylıkla keşfetmemi sağladı ve meydan okumasını yolculuğun kendisinden çok kaçınılmaz olarak ulaştığınız çevresel bulmacalara yerleştirdi. Hikayesi tanıdık bir bölgeye yerleşebilir, ancak yine de bu dünyayı ve manzarasının sahip olduğu tarihi büyülemenin yollarını buluyor. Kendimi çeşitli bölgelerinde kolayca kaybolurken buldum, ancak her yeni çökmekte olan bina ya da kamp, oraya rastladığım için beni bir şekilde ödüllendirmedi. Giant Squid’in düşünceli mekaniği ve katmanlı bulmaca tasarımı, yolunuzu bulma işlemini başlı başına bir heyecan haline getiriyor.​

Paylaşım için teşekkürler.

Paylasım İçin Teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri