- Konular
- 30
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 223
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 134
- MmoLira
- 5,737
- DevLira
- 18
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Günün sorusunu soralım.İyi Forumlar Dilerim
![]()
üstteki fotoğraftaki envanter normal ve 2 slot.
aşağıdaki fotoğraf 4 envanter ve farklı bu filesde hangi fotoğraf çekildi (bence üstteki)
bu forumdan bana mesaj atanlar instagram üzerinden size dediğim gibi sağlam files yokdur alt yapı bulup geliştirmeniz lazım uğraşamam diyenler buyursun daha beterleri ile uğraşsın.
ha bu arada ben bıraktım dediğim gibi uğraşmiyorum yine mesaj atıp durmayın sözde DEVELOPER merkezi turkmmo buradan yönetimde olan arkadaşlar ilgilensinler sorularınız ve sorunlarınız ile öyle yönetime giripde uzakdan izleme olmaz hadi iyi geceler.
Dip Not: Tıklayı ver. bu files ile arasındaki farkıda birisi açıklasın.
- Konular
- 105
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 90
- DevLira
- 26
bunun cevabını verdim yorumları oku ayrıca o konu kapalıGünün sorusunu soralım.
aşağıdaki fotoğraf 4 envanter ve farklı bu filesde hangi fotoğraf çekildi (bence üstteki)
bu forumdan bana mesaj atanlar instagram üzerinden size dediğim gibi sağlam files yokdur alt yapı bulup geliştirmeniz lazım uğraşamam diyenler buyursun daha beterleri ile uğraşsın.
ha bu arada ben bıraktım dediğim gibi uğraşmiyorum yine mesaj atıp durmayın sözde DEVELOPER merkezi turkmmo buradan yönetimde olan arkadaşlar ilgilensinler sorularınız ve sorunlarınız ile öyle yönetime giripde uzakdan izleme olmaz hadi iyi geceler.
![]()
- Konular
- 185
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 1mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 501
- Altın Konu
- 44
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 1,429
- DevLira
- 21
Kişi filesi paylaşırken kendi kullandığı güncel sürümden paylaşım yapmış olabilir. Bu ne kadar yanlış olsada konuyu paylaşan kişinin elinde olduğu için filesi görmeden bizde farkedemiyoruz bu farklılıkları. Ayrıca kanıt atıldıktan sonra ve konu sahibi açıklama yaptıktan sonra konuyu uzatmanın alemi yok diye düşünmekteyim. Ayrıca biz foruma developer merkezi diye bir lakap takmazken bunu sen nerden duyup söylüyorsun oda işin ayrı bir cabası. Kendine iyi bak, iyi forumlar.Günün sorusunu soralım.
![]()
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler. 

- Konular
- 105
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 90
- DevLira
- 26
macitim gözler yaşlıKişi filesi paylaşırken kendi kullandığı güncel sürümden paylaşım yapmış olabilir. Bu ne kadar yanlış olsada konuyu paylaşan kişinin elinde olduğu için filesi görmeden bizde farkedemiyoruz bu farklılıkları. Ayrıca kanıt atıldıktan sonra ve konu sahibi açıklama yaptıktan sonra konuyu uzatmanın alemi yok diye düşünmekteyim. Ayrıca biz foruma developer merkezi diye bir lakap takmazken bunu sen nerden duyup söylüyorsun oda işin ayrı bir cabası. Kendine iyi bak, iyi forumlar.
bugün çokomeller benden
hadi geçin ısmarlıyorum- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)