xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ElizMT2 Tarzı Wslik Server Files

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İyi Forumlar Dilerim

aWsSet.jpg

Günün sorusunu soralım.
üstteki fotoğraftaki envanter normal ve 2 slot.
aşağıdaki fotoğraf 4 envanter ve farklı bu filesde hangi fotoğraf çekildi (bence üstteki)
bu forumdan bana mesaj atanlar instagram üzerinden size dediğim gibi sağlam files yokdur alt yapı bulup geliştirmeniz lazım uğraşamam diyenler buyursun daha beterleri ile uğraşsın.
ha bu arada ben bıraktım dediğim gibi uğraşmiyorum yine mesaj atıp durmayın sözde DEVELOPER merkezi turkmmo buradan yönetimde olan arkadaşlar ilgilensinler sorularınız ve sorunlarınız ile öyle yönetime giripde uzakdan izleme olmaz hadi iyi geceler.
47637_3c27d935218dae098043738cdf93b29d.png

Dip Not: Tıklayı ver. bu files ile arasındaki farkıda birisi açıklasın.

Günün sorusunu soralım.
aşağıdaki fotoğraf 4 envanter ve farklı bu filesde hangi fotoğraf çekildi (bence üstteki)
bu forumdan bana mesaj atanlar instagram üzerinden size dediğim gibi sağlam files yokdur alt yapı bulup geliştirmeniz lazım uğraşamam diyenler buyursun daha beterleri ile uğraşsın.
ha bu arada ben bıraktım dediğim gibi uğraşmiyorum yine mesaj atıp durmayın sözde DEVELOPER merkezi turkmmo buradan yönetimde olan arkadaşlar ilgilensinler sorularınız ve sorunlarınız ile öyle yönetime giripde uzakdan izleme olmaz hadi iyi geceler.

bunun cevabını verdim yorumları oku ayrıca o konu kapalı

Günün sorusunu soralım.

Kişi filesi paylaşırken kendi kullandığı güncel sürümden paylaşım yapmış olabilir. Bu ne kadar yanlış olsada konuyu paylaşan kişinin elinde olduğu için filesi görmeden bizde farkedemiyoruz bu farklılıkları. Ayrıca kanıt atıldıktan sonra ve konu sahibi açıklama yaptıktan sonra konuyu uzatmanın alemi yok diye düşünmekteyim. Ayrıca biz foruma developer merkezi diye bir lakap takmazken bunu sen nerden duyup söylüyorsun oda işin ayrı bir cabası. Kendine iyi bak, iyi forumlar.

Paylaşım için teşekkürler. :)

Kişi filesi paylaşırken kendi kullandığı güncel sürümden paylaşım yapmış olabilir. Bu ne kadar yanlış olsada konuyu paylaşan kişinin elinde olduğu için filesi görmeden bizde farkedemiyoruz bu farklılıkları. Ayrıca kanıt atıldıktan sonra ve konu sahibi açıklama yaptıktan sonra konuyu uzatmanın alemi yok diye düşünmekteyim. Ayrıca biz foruma developer merkezi diye bir lakap takmazken bunu sen nerden duyup söylüyorsun oda işin ayrı bir cabası. Kendine iyi bak, iyi forumlar.
macitim gözler yaşlı :( bugün çokomeller benden :D hadi geçin ısmarlıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri