raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ElizMT2 Tarzı Wslik Server Files

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

hocam ben pack kısmını anlayamadım. TamPack klasörünüde eksik olan onlarca dosya var gibi. Hangi klasörden neyi çıkarıp bir araya koyup oyunu açıcaz anlayamadım / FTP veya putty tarafını kurmayı bliyorum da pack tarafını soruyorum hocam çok karışık geldi

hocam ben pack kısmını anlayamadım. TamPack klasörünüde eksik olan onlarca dosya var gibi. Hangi klasörden neyi çıkarıp bir araya koyup oyunu açıcaz anlayamadım / FTP veya putty tarafını kurmayı bliyorum da pack tarafını soruyorum hocam çok karışık geldi
Normal Metin2 setupunu çalıştır 2011 olucaktı ardından kurulumun tamamlanmasını bekle bittikten sonra tampack içindekileri atıver ardından temizclientin içinde lib ve python dosyası olucak onlarıda en son at ve oyuna gir foto atmayı unutma :)

Normal Metin2 setupunu çalıştır 2011 olucaktı ardından kurulumun tamamlanmasını bekle bittikten sonra tampack içindekileri atıver ardından temizclientin içinde lib ve python dosyası olucak onlarıda en son at ve oyuna gir foto atmayı unutma :)
normal metin2 içine atacağım hiç aklıma gelmedi :D ben de mal mal bakıyorum dosyalara napıcam bunları diye :D kurayım atarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri