kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı Google hesap kurtarma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sezer74100
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 218

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar hesabımda hesap kurtarma E-postası/Telefon numaram kayıtlı.
Oturum açmaya çalıştığımda olağan dışı bir olay tespit ettik diyor ve benden şifremi istiyor. Girdiğimde ise bu sefer hatırladığınız son şifreyi girin diyor. Doğru giriyorum ama bana başka hiçbir şey sormadan Google hesabının senin olduğunu doğrulayamadık diyor ne yapabilirim?(O hesabıma ait olan mailim bilgisayarımda kayıtlı)

Çözüm
Oturum açmaya çalıştığımda olağan dışı bir olay tespit ettik diyor ve benden şifremi istiyor. Girdiğimde ise bu sefer hatırladığınız son şifreyi girin diyor. Doğru giriyorum ama bana başka hiçbir şey sormadan Google hesabının senin olduğunu doğrulayamadık diyor ne yapabilirim?(O hesabıma ait olan mailim bilgisayarımda kayıtlı)

Merhaba;

Genellikle "olağan dışı bir durum tespit ettik" VPN kullanırken veya aynı gün içinde farklı bir ilden giriş yapmaya çalıştığınızda bu uyarıyı alıyorsunuz.

Durumunuzla ilgili tüm soruların cevapları için Buradan Bilgi Alabilirsiniz. Bunları yapmanıza rağmen halen giriş yapamıyorsanız, Google'a mail atmanızı...

Merhaba;

Genellikle "olağan dışı bir durum tespit ettik" VPN kullanırken veya aynı gün içinde farklı bir ilden giriş yapmaya çalıştığınızda bu uyarıyı alıyorsunuz.

Durumunuzla ilgili tüm soruların cevapları için Buradan Bilgi Alabilirsiniz. Bunları yapmanıza rağmen halen giriş yapamıyorsanız, Google'a mail atmanızı tavsiye ederim.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri