- Konular
- 20
- Online süresi
- 1ay 1g
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 28
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay
- MmoLira
- 216
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Paylaşılan derken? Konu linkini buraya atabilir misiniz?
(C++) Game Lisans
@DjSooN Bu abime çok teşekkür ediyorum. Alt yapı için files ararken rastlamıştım bu kodlamaya. Files warez ama sökemeyecek olan arkadaşlar için paylaşıyorum. Direkt olarak anlatım.cpp paylaşıcam. Yapmanız gereken sadece 2 adet cpp ve 1 adet .h dosyası editlemek. Sistem o kadar güzelki strip -s...
- Konular
- 157
- Online süresi
- 2ay 26g
- Reaksiyon Skoru
- 836
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 224
- TM Yaşı
- 10 Yıl 12 Gün
- MmoLira
- 4,315
- DevLira
- 51
milat2 deki lisans sistemi :/
- Konular
- 20
- Online süresi
- 8g 66874s
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 82
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 703
- DevLira
- 6
Şimdi şöyle, yanlış bilmiyorsam game src içerisinde değişken içerisine yazılan şifrelenmemiş veriler gameyi build ettikten sonra da bir şekilde açılıp rahatlıkla okunabiliyormuş. Bahsettiğiniz konudaki arkadaş Lisanslanan ip adresini tane tane yazmış ama yine açık bir şekilde yazmış src içerisine. Benim paylaştığım yöntemle ise gamenin içerisini bir şekilde açsalar da lisansı değiştiremezler çünkü şifreli bir veri ile karşılaşacaklar.![]()
(C++) Game Lisans
@DjSooN Bu abime çok teşekkür ediyorum. Alt yapı için files ararken rastlamıştım bu kodlamaya. Files warez ama sökemeyecek olan arkadaşlar için paylaşıyorum. Direkt olarak anlatım.cpp paylaşıcam. Yapmanız gereken sadece 2 adet cpp ve 1 adet .h dosyası editlemek. Sistem o kadar güzelki strip -s...forum.turkmmo.com
- Konular
- 20
- Online süresi
- 8g 66874s
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 82
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 703
- DevLira
- 6
Milat2, abra2, nugano, mübrem2 gibi çoğu fileste karşılaştım bu lisans sistemiyle.milat2 deki lisans sistemi :/
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...