Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
bunlara da mı virüs koyacaksınızson açtığım oyunun tutmama sebebi urieldir. siz siz olun uriel hile koruması kullanmayın.
Size bir sır vereceğim.. urielde hile çalışmamasının asıl sebebi örneğin bir oyuncu xmt2 oynuyor ve bu oyuncu hile kullandı ban yedi diyelim. Ban yiyen bu oyuncu xxmt2 serverine girmeye çalıştığında hiç bir şekilde giremiyor. yani uriel bir datada bütün oyuncu verilerini tutuyor ve piyasada diyelim 10.000 tane oyuncu var ve 6.000 tanesi hile kullanmaya çalışmış diyelim siz direk yargısız infaz yapıyorsunuz ve 6.000 oyuncuda hiç bir şekilde sizin serverinize giremiyor. bunun adı hile korumaysa diyecek tek bir kelimem dahi yok... ayrıca yarattığı paket hataları ve problemleri saymakla bitiremem inanın hayatımda yaptığım en iyi şey uriel hile korumasını kaldırmak oldu..
Yeni çıkardıkları yöntemle kazandıkları ek kazanca diyecek bir şey bulamıyorum yorumu da size bırakıyorum...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Not: 24 saat içinde her giren 500 oyuncu için ek : 50 tl.
Peki ya marka kaldırma hizmeti hakkında ne düşünüyorsunuz?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Onların yarattığı önyargının cezasını bize kesiyor server başı 1000 tl
Harika harika inanılmaz mükemmmellllllllllllllll
İlk olarak bu konu bir satış konusu değil. Herhangi bir ürünü burada satmıyoruz.
Onun dışında "10.000 tane oyuncu var ve 6.000 tanesi hile kullanmaya çalışmış diyelim siz direk yargısız infaz yapıyorsunuz ve 6.000 oyuncuda hiç bir şekilde sizin serverinize giremiyor." bu tarz bir sistemi nerede gördünüz merak ediyorum, böyle bir sistemimiz bulunmamaktadır. HWID engelleme sisteminden bahsediyorsanız onu siz kendiniz panelden engelliyorsunuz biz değil.
Satış için biz kimseye zorla bir ürün satmıyoruz fiyatları satın almadan önce sizlere iletiyoruz zaten eğer işinize gelmiyorsa almamayı tercih edebilirsiniz

Şu anda Türkiye'de bulunan en kalabalık metin2 sunucularına hizmet veriyoruz belki de kendi başarısızlığınıza bahane olarak korumayı öne sürmek yerine hatalarınızı gözden geçirmeniz yararınıza olacaktır.
Yukarda da dediğim gibi burası bir tartışma yada satış konusu değil o yüzden bu tarz alakasız gereksiz yorumlarla kendinizi yormanıza gerek yok

ek 50 tl fatura oluşturuyor ama hiç bir zaman tahsil ettiğini görmedim ödemeyince deaktif ettiğini veya zarar verdiğinide görmedim
Zarar veya deaktif edilmez. x oyuncudan sonra +50 istiyorlarsa x oyuncudan sonra oyuna x sayısı oyuncudan fazla giremez.ek 50 tl fatura oluşturuyor ama hiç bir zaman tahsil ettiğini görmedim ödemeyince deaktif ettiğini veya zarar verdiğinide görmedim
Programın kaynak kodlarını paylaşmanız benim gibi "kendi öğrenen" kişiler için daha yararlı olacaktır.
Zarar veya deaktif edilmez. x oyuncudan sonra +50 istiyorlarsa x oyuncudan sonra oyuna x sayısı oyuncudan fazla giremez.
Girebilir, herhangi bir zorlama, kısıtlama yapılmıyor o noktada.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)