E emremm 4 Ocak 2021 #1 Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA! Televizyon aldık fakat internet girişi yok ben bu televizyon üzerinde netflix google youtube giriş yapmak istiyorum nasıl yapabilirim
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA! Televizyon aldık fakat internet girişi yok ben bu televizyon üzerinde netflix google youtube giriş yapmak istiyorum nasıl yapabilirim
Çözüm AsiLZade 8 Ocak 2021 Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Kullanıyorum bu sayede sizlerde televizyonunuza bağlayıp Netflix Youtube gibi platforma giriş yapabilirsiniz
Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Kullanıyorum bu sayede sizlerde televizyonunuza bağlayıp Netflix Youtube gibi platforma giriş yapabilirsiniz
Konu Sahibi Konu Sahibi E emremm 8 Ocak 2021 #6 AsiLZаde' Alıntı: Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Kullanıyorum bu sayede sizlerde televizyonunuza bağlayıp Netflix Youtube gibi platforma giriş yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla Bunun için teşekkür ederim ama araştırmalarım sonucunda türkcell tv+ yeni çıkardığı bir ürünü aldım erken görseydim keşke teşekkürler Upvote 0 Downvote Önceki 1 2 First Önceki 2 of 2 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
AsiLZаde' Alıntı: Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Kullanıyorum bu sayede sizlerde televizyonunuza bağlayıp Netflix Youtube gibi platforma giriş yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla Bunun için teşekkür ederim ama araştırmalarım sonucunda türkcell tv+ yeni çıkardığı bir ürünü aldım erken görseydim keşke teşekkürler