noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplandı Televizyonumu Nasıl Akıllı Yapabilirim

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Televizyon aldık fakat internet girişi yok ben bu televizyon üzerinde netflix google youtube giriş yapmak istiyorum nasıl yapabilirim

Çözüm
Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Kullanıyorum bu sayede sizlerde televizyonunuza bağlayıp Netflix Youtube gibi platforma giriş yapabilirsiniz
Televizyon aldık fakat internet girişi yok ben bu televizyon üzerinde netflix google youtube giriş yapmak istiyorum nasıl yapabilirim
Merhabalar,

TV'de ethernet girişi veya WiFi desteği yoksa söylediğiniz uygulamalara giriş yapamazsınız. Genellikle Akıllı TV olarak belirtilen TV'lerde Smart TV özelliği mevcut. Sizlere daha iyi cevap verebilmem için lütfen TV nizin marka modelini konuya ekler misiniz?

Merhabalar,

TV'de ethernet girişi veya WiFi desteği yoksa söylediğiniz uygulamalara giriş yapamazsınız. Genellikle Akıllı TV olarak belirtilen TV'lerde Smart TV özelliği mevcut. Sizlere daha iyi cevap verebilmem için lütfen TV nizin marka modelini konuya ekler misiniz?

Modeli Vestel Arkasına felan baktım göremedim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri