HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben görsel bir şekilde de anlattım ama laftan anlamıyor yöneticilerde ilgilenmiyor zaten yorma kendini boşaİnternette aratarak bulunabilecek şeyleri direkt copy/paste ederek kirlilikten başka bir şey yapmıyorsunuz.
Burası metin2 development, konunun burası ile bir alakası yok.

senin yapmadığını adam yapmış ve faydalı olmuş üstelik insanları bu şekilde ***'lamak yerine tebrik etmenizi tercih ederim uzman üye olarak onuda geçtim gerekli modlar -adminler hiç bir problem görmemiş sizler neden bukadar problem yapıyorsunuz adama bende bunun şokundayımİnternette aratarak bulunabilecek şeyleri direkt copy/paste ederek kirlilikten başka bir şey yapmıyorsunuz.
teşekkür ederim.İnternette aratarak bulunabilecek şeyleri direkt copy/paste ederek kirlilikten başka bir şey yapmıyorsunuz.
gerek yok tartışmanıza teşekkür ederim destekleriniz için.senin yapmadığını adam yapmış ve faydalı olmuş üstelik insanları bu şekilde ***'lamak yerine tebrik etmenizi tercih ederim uzman üye olarak onuda geçtim gerekli modlar -adminler hiç bir problem görmemiş sizler neden bukadar problem yapıyorsunuz adama bende bunun şokundayım
İnternette aratarak bulunabilecek şeyleri direkt copy/paste ederek kirlilikten başka bir şey yapmıyorsunuz.
kıskanma ne güzel konu işte
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)