ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

10 Dakikada Python Ögrenelim !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S3MB0L
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 915
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hepinize Merhabalar Turkmmo Üyeleri,
Sizlere Bugün 10 Dakkikada Python Öğrenmenin Kısa Yollarını Paylaşıcağım.

ToSCBU.jpg

ToSyuo.jpg

ToSJz8.jpg

ToSnan.jpg

ToSQfj.jpg

ToSSMH.jpg

ToSxnA.jpg

ToS5X1.jpg

ToSIeI.jpg

10 Dakika abartı gelmiş olabilir ama size pythonun temellerini anlayacağınız bir şekilde sunacağım. Bunları bildikten sonra yapmanız gereken modüller ile alıştırmalar yapmak. Tabi her şeyden önce hayal gücü de önemli ve birazcık beyin
smile.gif
Kodlama bilgisi olan sadece resimlere bakarak da anlayabilir. Öncelikle verdiğim ingilizce kelimeleri ezberleyin ama anlamlarını siz araştırın aklınızda kalması açısından.Resimlerdeki yazıları ingilizceye cevirmeniz yararınıza olacaktır yazarak.. sonra A4 kağıda not alın o resimlerdeki yazıları..

if,else if(elif), else, class, exceptions, reading, file, writing, appending, variables, string, integer, float, functions, when, while, print, dictionaries, for, input, line, new, key, value

bide operatorler var..
\n - new line (araştırın)
== Eşitse, Eşit
>= Büyük Eşit
<= Küçük Eşit
< Küçük
> Büyük

gibi gibi temeller olarak bunlar ben size ilk seviyeyi anlatıyorum gibi birşey alıştırmalarla iyi olacaksınız.

İyi Formlar Hepinize.
paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler, böyle bir konu için biraz daha Türkçe anlatım kullanmanız daha iyi olurdu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri