- Konular
- 78
- Online süresi
- 5h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
paylaşım için teşekkürlerHepinize Merhabalar Turkmmo Üyeleri,
Sizlere Bugün 10 Dakkikada Python Öğrenmenin Kısa Yollarını Paylaşıcağım.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
10 Dakika abartı gelmiş olabilir ama size pythonun temellerini anlayacağınız bir şekilde sunacağım. Bunları bildikten sonra yapmanız gereken modüller ile alıştırmalar yapmak. Tabi her şeyden önce hayal gücü de önemli ve birazcık beyinKodlama bilgisi olan sadece resimlere bakarak da anlayabilir. Öncelikle verdiğim ingilizce kelimeleri ezberleyin ama anlamlarını siz araştırın aklınızda kalması açısından.Resimlerdeki yazıları ingilizceye cevirmeniz yararınıza olacaktır yazarak.. sonra A4 kağıda not alın o resimlerdeki yazıları..![]()
if,else if(elif), else, class, exceptions, reading, file, writing, appending, variables, string, integer, float, functions, when, while, print, dictionaries, for, input, line, new, key, value
bide operatorler var..
\n - new line (araştırın)
== Eşitse, Eşit
>= Büyük Eşit
<= Küçük Eşit
< Küçük
> Büyük
gibi gibi temeller olarak bunlar ben size ilk seviyeyi anlatıyorum gibi birşey alıştırmalarla iyi olacaksınız.
İyi Formlar Hepinize.
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Paylaşım için teşekkürler, böyle bir konu için biraz daha Türkçe anlatım kullanmanız daha iyi olurdu bence.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...