D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pitaya2 Server Files Mutlu Yıllar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@ax60 Siz oyuna giriş sağlayabildiniz mi? Arşiv içerisinde iki adet Full Client var. Makepack olarak sadece root ve locale var. "pack" isimli klasörden giriş sağladığımda syserr alıyorum. "full cliend" adlı klasörden zaten hiç giriş sağlanmıyor.

Filesin CostaRikaMt2 heda2 ile hiçbir alakası yoktur kanıt atılmamış ve server isimleri eklenmiş.

Files Eski 2008 tr tarzı files olarak pitaya2 serverine yapılmıştır. Adminlerden konuyu incelemelerini ve gerekeni yapmalarını rica ediyorum

Zırhlar, modeller vs. pack içerisinde bulunuyor mu acaba? Düşüncem var ws’lik olarak o yüzden soruyorum.
O packta model mi var ki siz daha model görmemişsiniz.

Paylaşım için teşekkürler.

Merhabalar , forum üzerinde hiç files paylaşmazdım fakat taa ki damarıma basılana kadar.
TuncerHosting denilen şahıs çöp , açıklı buglu server filesi insanlara satıp ilgilenmeyerek haksız kazanç elde ediyordu buna artık bir dur demenin vakti geldiğinden dolayı 2021'e mutlu girmeniz açısından sizlere güzel bir files paylaşıyorum.
Serverlere satış yapıp hiç ilgilenmeyip onlarca bugla bir sürü parasını alıp mağdur eden bu TuncerHostingi çok iyi tanıyorsunuzdur zaten. Kendisi Tüm piyasaya karşı savaş açıp ayakta kalabileceğini sanıp herkesin logosunu sitesini indexini varezleyip insanları dolandırıp paralarıyla server açan birisidir. neredeyse %90ınızın başına gelmiştir. Logoların üzerinden harfleri silip logoları varez ediyor programla indexleri çekip paylaşıyor. İnsanları dolandırıyor.

Filesi komple game db src client src makepack olarak herşeyini paylaşıyorum. Sistemlerin devredışı bırakıldığı 1-99 temiz altyapıdadır. Filesi kullanmak isteyen arkadaşlara tavsiyem filesin game src tarafında cmd.cppleri çok iyi kontrol etsinler şeytanın aklına gelmeyecek açık buglar koymuştur kendisi. Sattığı fileslerin hepsini bu şekilde satıp ilgilenmiyor. İnsanların parasına emeğine bir gram saygısı yok! Destek vermediği insanlara bile ben destek verdim. Delikanlı değil bu arkadaş.

Bu arkadaşa daha fazla prim vermeyin herkes haddini bilsin.

Service.h dan yada clientden istediğiniz sistemi aktif deaktif yapıp istediğiniz gibi bi files yapabilirsiniz güncel tm sistemler var içinde
Files bir kaç farklı kombinasyondadır. 65-250 costarikamt2 1-105 heda2 55-105 ve 1-99 şekline çok basit gelebilir sizlerle paylaştığım 1-99 altyapı

PYHTON 2.7
FREEBSD 9.2 VE ÜSTÜ
MYSQL 5.5

Filesin canlı demosu:

Costa Rika tanıtımı:

Açık ve bugları yüzünden oyuncusu kalmadı costarikamt2nin pitaya2 iyi durumda ama aynı files açıkları kapatıp kullanıyor zaten epi topu dediğim dosyada 5-6 fonksiyon var azıcık biliyorsanız kaldırıp sorunsuz kurabilirsiniz.

Filesin Service.h Dosyası İçeriği:

Files altyapısı 1-1 Heda2 , CostaRikaMt2'dir.
Sistem aktif deaktif ederek istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Herkese mutlu seneler dilerim..
İyi kullanımlar.
MYSQL şifresini sıfırlamak için içerisine bir not bıraktım.

İndirme Linki:

HAYIRLI OLSUN TEKRARDAN...

Virüs taraması:
Ekli dosyayı görüntüle 46163

Adminler konuyu gördüklerinde gerekeni yapacaklardır Oraya yazdığın costarika heda giib serverlerle alakası yoktur. Pitaya 2008 tr tarzı filesin doyaları onlar Açıkpacklar bile yok ?
Senin gibi dolandırıcı ne yapabilirki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri