romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pitaya2 Server Files Mutlu Yıllar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler

Dun açılan Costarika2 patladı herhalde @tuncer61 :D
Okadar çok boş konuşuyorsunki Costarika felan hiçbirşekilde patlamadı o alay ettiğiniz kişide ben değilim sadece Oyunda test sunucu için kullanılan bir kod yüzünden sadece 2 dakika o çocuk birşeyler yaptığı sandı ama hiçbirşey yapamadı ve oyunu 5 dk lık bir bakım yapıp tekrardan açtık ve şuanda aktif 500 600 online mevcut.. Burdan arkamdan laf yapıp tüm kuduran kardeşlerime selam gönderiyorum.

Paylaşılan filesle costarikanın hiçbir bağı yoktur. Pesege denilen çocuk hiçbir bilgin olmayan birisin bide files satıyorsun. ancak milletten yardım istersin files düzenlersin sen benim erişebilceğim noktalara asla gelemessin.
Forumda varez olan filesleri ancak satarsınız başka birşey yapabildiğiniz yok

Hocam arkadaş tüm forumu kendine düşman etti kendini bitirdi bitirende ben oldum Benim hakkımda her yerde iftiralar atıyor müşterilerimi çalıyor küfürler edip oyunlarımla uğraşıyordu Para verip aldığım logoların üzerindeki yazıları silip ücretsiz paylaşıyordu Tr De tek getirdim indexleri çekip paylaşıyordu haketti tabii ki herşeyi sonuna kadar az bile olmuş bence. oyununda 5 kişi var yazık gerçekten çok ağladılar sonra artistlik yaptı
bana onu kaldırıp bu sefer 1 saat boyunca chleri kapalı kaldı :S hani bir laf var ya biyeri kıllıya denk gelirsin diye ona denk geldi ben bugüne kadar kimsenın emeğine zarar vermemiş birisiyim yetti ama.
Yaaa sen ne çocuksun birşeyler yapabildiğini sanıyorsun ama hiçbirşey yapamıyorsunki sen kimsin bana düşman olacaksın aynaya önce bir bak o tip varmı sende diye ondan sonra bana düşman olursun .
Oyunda 5 kişi var diyorsun 600 online var Böyle kudurmayada devam ediceksiniz

E ben demiyorum ki bunları Tuncer bebeğim diyor. Hak vermek lazım bir yandan da adamın her filesi bir öncekinden daha fazla .core veriyor. Geliştirme konusunda kesinlikle haklı. Wjakekajdjdowjd
yaa kardeşim sen önce müşterilerinden para alıp işlerini yapmayı öğren. Adın çıkmış 9 a inmez 8 e

Yaaa sen ne çocuksun birşeyler yapabildiğini sanıyorsun ama hiçbirşey yapamıyorsunki sen kimsin bana düşman olacaksın aynaya önce bir bak o tip varmı sende diye ondan sonra bana düşman olursun .
Oyunda 5 kişi var diyorsun 600 online var Böyle kudurmayada devam ediceksiniz

yaa kardeşim sen önce müşterilerinden para alıp işlerini yapmayı öğren. Adın çıkmış 9 a inmez 8 e
Ahahahaha bana mı diyorsun sen bunu? Bak bakalım hakkımda satış yasağı veya herhangi bir şikayet konusu var mı açık. Kimin ne olduğu ortada ben sana açıklama yapma gereği bile duymuyorum. Acınası bir hâldesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri