HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Elbette düşünülmüştür lakin foruma paylaşılan konulardaki linkleri görmek için yorum yapılması zorunlu seçenek olmasını düşünüyorum.
Konuyu görenler çoğu yorum yapmadan indiriyor arşivliyor ve birde server tanıtımlarında kullanıyorlar lakin yorum yok.
Bu ister benim konum olsun ister başka bir üyenin konusu olsun benim zoruma gidiyor ve paylaşım hevesim azalıyor tabi bu benim kendi düşüncem.
Netice de insan ulaştığının nankörü ulaşamadığının delisidir.
Konuyu görenler çoğu yorum yapmadan indiriyor arşivliyor ve birde server tanıtımlarında kullanıyorlar lakin yorum yok.
Bu ister benim konum olsun ister başka bir üyenin konusu olsun benim zoruma gidiyor ve paylaşım hevesim azalıyor tabi bu benim kendi düşüncem.
Netice de insan ulaştığının nankörü ulaşamadığının delisidir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öncelik ile önerin için sağol forum kültüründe emeğin karşılığını vermek haktır tabi.
Ancak foruma zorlamaya dayalı bir ekleni getirmek bence olumsuz etki bırakır içeriği ulaşmak isteyen adam saçma sapan random yazı yazar yine geçer teşekkürler yazmaya üşenen adam her zaman üşenir. Bunun yerine bence buna benzer ama farklı mantıkla ilerleyen bir sistem gelebilir.
@admin