Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Servere eklenen map sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan awgnazkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 734

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamın aleyküm öncellikle herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar vakit kaybetmeden soruma geçiyorum, world edit remixten yaptığım mapı servere yüklerken hata alıyorum ,
ışınlanırken bugda kalıyorum sorunu çözemedim internetten map indirdim onda denedim oda işe yaramadı.

Resimlerle destekleyeceğim konuyu.

Şuan o bug sorununu çözdüm şuanki sorun ektedir

Yürüyebiliyorum görüntü bozukluğu vs olmuyor

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    212.4 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Pack klasörüne attığınız dosyalar ftpye atıp gerekli yerlere eklemeler yaptınız mı ?

Örnek ;
settings.lua
Map klasörü içerisindek İndex
Evet , küçük bir sorum olacak ama direkt olarak böylemi packlemeliyim ? ticaret mapını dışında tek klasör var içinde bunlar var dışındakini packlayıp yapıyordum.

2.png

Tek klasör olarak kapat dosyaların içinde nerden çekeceği yazması lazım
Ek olarak herşeyi batırdım galiba syserr hatası almaya başladım :D
SYSERR: Dec 28 22:54:57 :: pid_init: Start of pid: 812 SYSERR: Dec 28 22:54:59 :: Load: DirectQuery failed(SELECT IP_FROM, IP_TO, COUNTRY_NAME FROM iptocountry) SYSERR: Dec 28 22:55:01 :: __GetHostInfo: __GetHostInfo() ==> DirectQuery failed(SELECT mIP FROM gmhost) SYSERR: Dec 28 22:55:03 :: __GetHostInfo: __GetHostInfo() ==> DirectQuery failed(SELECT mIP FROM gmhost) SYSERR: Dec 28 22:55:13 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 22 SYSERR: Dec 28 22:55:15 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 21

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri