Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı PVP SERVER AÇMA

sirking1643

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
5h 43m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 5 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
1
MmoLira
4
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba herkese iyi günler dilerim.
Yeni server açmak istiyorum files satın alma sunucu alma reklam yapma paralarını bir yere ayırdım iyi bir bilişim bulup anlaşacağım ama bir eksiğim var yazılım bilmiyorum ve bir tanıdığımda yok bu konu benim için ilerde ne kadar sorun oluşturur ve bir saldırıyı önleyebilecek kadar yazılım bilmek ne kadar süre alır c veya sql hangisi ise artık bilmiyorum bu konuda bilen biri aydınlatırsa gerçekten memnun olurum

Yeni server açmak istiyorum files satın alma sunucu alma reklam yapma paralarını bir yere ayırdım iyi bir bilişim bulup anlaşacağım ama bir eksiğim var yazılım bilmiyorum ve bir tanıdığımda yok bu konu benim için ilerde ne kadar sorun oluşturur ve bir saldırıyı önleyebilecek kadar yazılım bilmek ne kadar süre alır c veya sql hangisi ise artık bilmiyorum bu konuda bilen biri aydınlatırsa gerçekten memnun olurum
Konu yanlış yerde

Hocam Discorddan Bana Ulaş Yardımcı Olayım Sana Revolds#1574 Bende Sunucu Açmayı Düşünüyorum

seni burada harcarlar dikkat et. otur yavaş yavaş araştırmalar yaparak öğrenmeye çalış, merak ettiğin konuları yanıtayabilirim, ufak tefek sorunlar için de bilgim çerçevesinde çözüm bulabilirim. discord W F M#5258

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri