- Konular
- 10
- Online süresi
- 16d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 144
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 171
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
oldschool files yaptıktan sonra gelen pişmanlık hissi... oldschooldaki amacın insanlara çeşitli sistemler sunarak oyun yapısını kolaylaştırmaksa oldschool açmanın amacı yok çünkü mantığa ters. tıpkı ben 10 çizgi filminin rebootunun yapılması gibi...Bu filesi yapmamdaki amaç eski tarz bir server yapmak isteyişim bir arkadaşım ile fakat bütçe sorunlarından açamadığımız için açamadık filesi şu şekilde tanıtayım
Oynanış olarak eski nostalji tadını alırsınız ama sistemler olarak biraz gelişmişe çıkıyor bu devirde tabi kendi düşüncem tartışmaya açıktır şuan da ekli olan sistemler olmadan bom boş bir files yapmak saçma olur oyuncular açısından ben bunu oynayacağıma ulan boş bir server niye tr oynamayayım der diye düşünüyorum
- Konular
- 183
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 11mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 887
- DevLira
- 117
Yok hayır yanlış anladınız hocam o oldschool hissini alacaksınız offline shop k envanter gibi bu fileste ekli olan hiç birşey kolaylaştırmiyor aslında hiç birşeyi offline shop 1 tane açılmak üzere ayarlandı k envanter sayıları daraltilacak 3 4 envanter degilde 2 olacak normal envanter ile birlikte bir yerden sistem eklerken bir yandan server yapısına göre ayarlıyoruzoldschool files yaptıktan sonra gelen pişmanlık hissi... oldschooldaki amacın insanlara çeşitli sistemler sunarak oyun yapısını kolaylaştırmaksa oldschool açmanın amacı yok çünkü mantığa ters. tıpkı ben 10 çizgi filminin rebootunun yapılması gibi...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...