noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplandı YouTube "Connection Speed" Nasıl Arttırılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sezer74100
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 188

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba. 100 Mbps internetim var fakat YouTube'da 1080P 60 FPS videolarda kullanılan internet hızım çoğu zaman 16 Mbps'yi geçmiyor. Hele hele bir videonun ortalarına tıkladığım zaman 4-5 saniye beklettiği oluyor. Bir yerde "YouTube sizin o videoyu izlemekten vazgeçebileceğiniz ihtimalini düşünerek ve az veri kullanmak amacıyla internetinizi tam performansta kullanmaz." Gibi bir şey okumuştum. Böyle bir şey gerçekten var mı, varsa kaldırılabilir mi? Kaldırılamıyorsa bu hızı arttırmak mümkün müdür?

Alttaki gibi 60 FPS olmayan videolarda sorunum yok, istediğim yere tıkladığım zaman anında açılıyor.

1608821828404.png

60FPS :
1608821846109.png

Çözüm
Herkese merhaba. 100 Mbps internetim var fakat YouTube'da 1080P 60 FPS videolarda kullanılan internet hızım çoğu zaman 16 Mbps'yi geçmiyor. Hele hele bir videonun ortalarına tıkladığım zaman 4-5 saniye beklettiği oluyor. Bir yerde "YouTube sizin o videoyu izlemekten vazgeçebileceğiniz ihtimalini düşünerek ve az veri kullanmak amacıyla internetinizi tam performansta kullanmaz." Gibi bir şey okumuştum. Böyle bir şey gerçekten var mı, varsa kaldırılabilir mi? Kaldırılamıyorsa bu hızı arttırmak mümkün müdür?

Alttaki gibi 60 FPS olmayan videolarda sorunum yok, istediğim yere tıkladığım zaman anında açılıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 45203

60FPS :
Ekli dosyayı görüntüle 45204

Aldığın geç bağlantının sebebi kullandığın DNS sunucusu olabilir DNS sunucunu...
Evet hocam youtube da video açınca direkt videoyu en sonuna kadar indirmiyor. Bununla ilgili önceden bazı yardımcı uygulamalar vardı greasemonkey üzerinden erişilen scriptlerden.

Ekli dosyayı görüntüle 45203

60FPS :
Ekli dosyayı görüntüle 45204

Aldığın geç bağlantının sebebi kullandığın DNS sunucusu olabilir DNS sunucunu değiştirip dener misin? Özellikle Google DNS kullanmanı öneririm. 8.8.8.8 8.8.8.4 Şu anda kullandığım Mevcut internetim 35 mps dediğin videoları kesintisiz izleyebiliyorum.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri