bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Cevaplandı Steam 0xc000007b Hatası

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba

Steamdan oyuna girmek istediğimde uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0x000007b). Uygulamayı sonlandırmak için tamam düğmesine tıklayın. hatası veriyor bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba DirectX yüklememe rağmen problem devam ediyor

imagee2d01e58463f7f23.png

Çözüm
Windows kullanıcılarının karşılaştığını bu sorun için bazı çözümler bulunuyor. Bilgisayarı kapatıp, yeniden başlatmak, en basit çözüm yolu denebilir. Programları, "yönetici modu"nda çalıştırmak da diğer uygulanabilecek bir çözüm yolu. 0xc00007b hatası ile karşılaştığınız program veya uygulamaya sağ tıklayıp özellikler sekmesine gidin. Uyumluluk seçeneğinin altında bulunan "Yönetici olarak çalıştır" kutucuğunu işaretleyin. Ardından cihazınızı kapatarak yeniden başlatın. Daha sonra programı yeniden çalıştırın. Eğer program çalışmazsa mevcut yazılımız silerek tekrar yükleyin.

denedim fakat olmadı çok teşekkür ediyorum çözümü şu bilgisayarda DirectX olmadığı için oyunlar açılmıyordu yüklemeye çalıştım ama yüklenmedi bende format...
Windows kullanıcılarının karşılaştığını bu sorun için bazı çözümler bulunuyor. Bilgisayarı kapatıp, yeniden başlatmak, en basit çözüm yolu denebilir. Programları, "yönetici modu"nda çalıştırmak da diğer uygulanabilecek bir çözüm yolu. 0xc00007b hatası ile karşılaştığınız program veya uygulamaya sağ tıklayıp özellikler sekmesine gidin. Uyumluluk seçeneğinin altında bulunan "Yönetici olarak çalıştır" kutucuğunu işaretleyin. Ardından cihazınızı kapatarak yeniden başlatın. Daha sonra programı yeniden çalıştırın. Eğer program çalışmazsa mevcut yazılımız silerek tekrar yükleyin.

denedim fakat olmadı çok teşekkür ediyorum çözümü şu bilgisayarda DirectX olmadığı için oyunlar açılmıyordu yüklemeye çalıştım ama yüklenmedi bende format atıp kurulumu sorunsuz yapabildim :)

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri