- Konular
- 3,748
- Çözüm
- 334
- Online süresi
- 6mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 8,027
- Altın Konu
- 947
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- 86,651
- DevLira
- -12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
WarRock, çeşitli oyun modlarına sahip bir 3D taktik birinci şahıs nişancı oyunudur. Medic, Assault veya Sniper gibi çeşitli roller arasından seçim yapın. WarRock, maç başına 24 oyuncuya kadar destekler ve tanklar, jet uçakları ve diğer araçlarla modlar içerir.
WarRock'a Genel Bakış
WarRock, Batı'ya giden ilk Koreli atıcılardan biriydi. Oyun, standart lobi tabanlı ölüm maçı, oyunculara karşı AI zombi modu ve hatta savaş uçakları, kamyonlar ve pilotluk için tanklar içeren büyük ölçekli Battlefield tarzı haritalar gibi çeşitli oyun modları sunar. Düşük sistem gereksinimleri, küçük dosya boyutu ve oynaması ücretsiz dağıtım modeli ile birleşen bu kadar geniş bir içerik yelpazesi, WarRock'un 2000'lerin sonlarında uluslararası ilgi görmesine yardımcı oldu.
WarRock Temel Özellikleri:
Üçü Bir Arada - Üç tam özellikli oyun modu: Close Quarters Combat (lobi atıcı), Battle Group (Battlefield tarzı) ve AI Kanalı (Zombiler)
Kadro Hedefleri - 5 farklı rol, oyun derinliği ve takım çalışması unsurları ekler.
Özelleştirme ve Aksesuar Oluşturma - Her rol için satın alabileceğiniz birden fazla karakter, silah, kostüm ve güçlendirici.
Wacky WarRock - Sadece havayı hafifletmek için el bombaları gibi günlük ve eğlenceli oyun modları.
Epizodik İçerik - Yıllar süren epizodik içerik güncellemeleri, WarRock'ın 10 yıldan fazla bir süredir devam edebileceği anlamına gelmektedir.
WarRock'a Genel Bakış
WarRock, Batı'ya giden ilk Koreli atıcılardan biriydi. Oyun, standart lobi tabanlı ölüm maçı, oyunculara karşı AI zombi modu ve hatta savaş uçakları, kamyonlar ve pilotluk için tanklar içeren büyük ölçekli Battlefield tarzı haritalar gibi çeşitli oyun modları sunar. Düşük sistem gereksinimleri, küçük dosya boyutu ve oynaması ücretsiz dağıtım modeli ile birleşen bu kadar geniş bir içerik yelpazesi, WarRock'un 2000'lerin sonlarında uluslararası ilgi görmesine yardımcı oldu.
WarRock Temel Özellikleri:
Üçü Bir Arada - Üç tam özellikli oyun modu: Close Quarters Combat (lobi atıcı), Battle Group (Battlefield tarzı) ve AI Kanalı (Zombiler)
Kadro Hedefleri - 5 farklı rol, oyun derinliği ve takım çalışması unsurları ekler.
Özelleştirme ve Aksesuar Oluşturma - Her rol için satın alabileceğiniz birden fazla karakter, silah, kostüm ve güçlendirici.
Wacky WarRock - Sadece havayı hafifletmek için el bombaları gibi günlük ve eğlenceli oyun modları.
Epizodik İçerik - Yıllar süren epizodik içerik güncellemeleri, WarRock'ın 10 yıldan fazla bir süredir devam edebileceği anlamına gelmektedir.
Yayıncı: Papaya Play
Oyuncu Kapasitesi: Düşük
Tür: Nişancı
Çıkış Tarihi: 7 Şubat 2007 (NA)
Artıları: + Çok çeşitli haritalar, modlar, silahlar ve kozmetikler. + Düşük sistem gereksinimleri ve dosya boyutu. + Özel Klan vs Klan modu.
Eksileri: -Sadece ücretli üyeler çoğu haritayı barındırabilir. -Hacker'lar rutin olarak yasaklandı. -Tek sunucu konumu çoğu oyuncu için gecikmeye neden olur.
2000'lerin ortasından sonlarına kadar Batı'da, özellikle Kore'den ücretsiz oyunlar oynamaya yönelik artan bir ilgi gördü. Bu ilginin çoğu başlangıçta MMORPG'lere odaklandı, ancak birçok Amerikalı ve Avrupalı yayıncı, atıcılar da dahil olmak üzere diğer türlerdeki oyunları da lisansladı. APB Reloaded şöhretinden GamersFirst, WarRock'u 2007'nin başlarında Batı'ya getiren ilk oyundu. Oyun, Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika'da hızla güçlü bir takipçi kitlesi kazandı. WarRock, özellikle düşük sistem özelliklerinin daha yaygın olduğu ülkelerde iyi karşılandı. Pek çok Amerikalı oyuncu, Counter Strike Source veya Battlefield 2 gibi mevcut oyunların yerine geçemeyeceğini düşünse de, bu iki farklı franchise'dan sonra modellenen ücretsiz bir başlık birleştirme oyun modu görmek hala etkileyiciydi. WarRock’un başarısı ve taktiksel nişancı türünün devam eden başarısı, Combat Arms ve Wolf Team dahil olmak üzere diğer birçok F2P atıcısının piyasaya sürülmesine yol açtı. Bu yeni başlıklar, WarRock’un gök gürültüsünün çoğunu çaldı ve sonunda, 2012'de WarRock’un yayın hakları K2 Network’ün GamersFirst portalından Nexon’un Avrupa bölümüne geçti. 2014'te z8 Games tarafından barındırılan Güney Amerika versiyonu da kapatıldı ve Nexon Europe'un hizmeti Kuzey ve Güney Amerika'dan kalan oyuncular için tek seçenek olarak bırakıldı. Filipinler, Japonya ve Güney Kore'nin ana ülkesindeki yerel versiyonlar da bu yazı itibariyle hala hizmette.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
WarRock Sistem Gereksinimleri
Minimum Gereksinimler:
İşletim Sistemi: Windows 98 veya üstü
CPU: Intel Pentium 3700 Mhz veya AMD Eşdeğeri
Ekran Kartı: GeForce 2 MX
RAM: 256 MB
Sabit Disk Alanı: 6 GB
Önerilen Gereksinimler:
İşletim Sistemi: Windows 2000 veya üstü
CPU: Intel Pentium 4 2.0 GHz veya daha iyisi
Ekran Kartı: GeForce FX 5700 / ATI 9200 veya daha iyisi
RAM: 1 GB
Sabit Disk Alanı: 6 GB
WarRock'u Windows 7 ve 10 gibi daha yeni işletim sistemlerinde çalıştıranlar, önerilen gereksinimlerden önemli ölçüde daha iyi sistem özellikleri gerektirir.