- Konular
- 327
- Çözüm
- 31
- Online süresi
- 7mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 1,140
- Altın Konu
- 21
- Başarım Puanı
- 302
- MmoLira
- 7,289
- DevLira
- 7
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Anladım ne demek istediğini fakat sen oldschool yapıyorsun eski günlere döndürmeye çalışıyorsun milleti. Ama offshop k envanteri ekleyerek bozuyorsun yapıyı biz normal pazarı açıp bilgisayarı ölümüne açık tutanlardık :/ güzel tasarlamışsın fakat bunları kaldırırsan efsane olur 

- Konular
- 183
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 11mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 887
- DevLira
- 117
Tamamen eski tr server açmak bu devirde saçmalık olur insanlar offline shopa kadim efsuna, k envantere yani kısaca bu filesteki sistemlere alıştıkları için öyle bir server yapmak benim fikrimce aptallık olur en azından yüksek onlinelere ulaşmak istiyorsan yalan yok bende bu devirde öyle bir servere girmem emek seven bir insan olarakAnladım ne demek istediğini fakat sen oldschool yapıyorsun eski günlere döndürmeye çalışıyorsun milleti. Ama offshop k envanteri ekleyerek bozuyorsun yapıyı biz normal pazarı açıp bilgisayarı ölümüne açık tutanlardık :/ güzel tasarlamışsın fakat bunları kaldırırsan efsane olur![]()
- Konular
- 146
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,776
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- MmoLira
- 3,271
- DevLira
- 16
İsim 2006 konsept nostalji ama fileste yok yok envanter desen allak bullak k envanterindeki butonlardan bahsetmiyorum bile heleki o artı basma penceresindeki yang miktarı
tamam eski nesil oyun yapıyorsunuzda bu kadarda konudan sapılmaz hocam, yanlış anlaşılmasın ufak bir eleştiri benimkisi
tamam eski nesil oyun yapıyorsunuzda bu kadarda konudan sapılmaz hocam, yanlış anlaşılmasın ufak bir eleştiri benimkisi- Katılım
- 17 Ara 2020
- Konular
- 183
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 11mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 887
- DevLira
- 117
Oyun oynanış olarak eskiyi tadı verir sistemsel olarak yenilik var yanlış anlaşılma olmasın ama şuan offline shop v.s olmazsa oyuncu da olmaz alışılan sistemler mantık şu görselde yenilik oynanış da eskiİsim 2006 konsept nostalji ama fileste yok yok envanter desen allak bullak k envanterindeki butonlardan bahsetmiyorum bile heleki o artı basma penceresindeki yang miktarıtamam eski nesil oyun yapıyorsunuzda bu kadarda konudan sapılmaz hocam, yanlış anlaşılmasın ufak bir eleştiri benimkisi
- Konular
- 146
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,776
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- MmoLira
- 3,271
- DevLira
- 16
offlineshop veya eklenilen sistemlere hiç bir şekilde bir sözüm yok ama görüntü olarak biraz daha hoş şekile getirilebilir bu şekilde çin k**hanesi gibi gözükmüş oyun, şahsen ben öyle gördüm neden dersen, loading yükleme barı eski tarz ama karakter seçmedeki sağ sol butonları pvplerdeki kullanılan butondan kullanılmış, + basma penceresi rengarenk o zaten üzerinde konuşulması gereken ayrı bir konu, 1. Envanter 2. Envanter olayına hiç gelmiyorum bile tüylerim diken diken oldu bak şimdiOyun oynanış olarak eskiyi tadı verir sistemsel olarak yenilik var yanlış anlaşılma olmasın ama şuan offline shop v.s olmazsa oyuncu da olmaz alışılan sistemler mantık şu görselde yenilik oynanış da eski
Eski nesil diyip alışılmışın bu kadar dışına çıkmayı doğru bulmuyorum şahsen göze hitap etmiyor çünkü o yüzük butonlarının yerleri ne bileyim kostüm penceresinin butonu gibi gibi şeyler, Baktğım resimlerden mütevellit üzerinde konuşulması gereken bir sayfa şey var kendimce söylemek gerekirseŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)