Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2006 Süreci :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnesDeniz™
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

offlineshop veya eklenilen sistemlere hiç bir şekilde bir sözüm yok ama görüntü olarak biraz daha hoş şekile getirilebilir bu şekilde çin k**hanesi gibi gözükmüş oyun, şahsen ben öyle gördüm neden dersen, loading yükleme barı eski tarz ama karakter seçmedeki sağ sol butonları pvplerdeki kullanılan butondan kullanılmış, + basma penceresi rengarenk o zaten üzerinde konuşulması gereken ayrı bir konu, 1. Envanter 2. Envanter olayına hiç gelmiyorum bile tüylerim diken diken oldu bak şimdi :D Eski nesil diyip alışılmışın bu kadar dışına çıkmayı doğru bulmuyorum şahsen göze hitap etmiyor çünkü o yüzük butonlarının yerleri ne bileyim kostüm penceresinin butonu gibi gibi şeyler, Baktğım resimlerden mütevellit üzerinde konuşulması gereken bir sayfa şey var kendimce söylemek gerekirse
Tek tek cevaplıyım select ve login ekranları çalışmalarıma daha geçmedim selecti paylaşmamdaki amaç arkadaki görsel
2. + Basma ekranı biraz görsel açısından değişiklik olsun dedim
3. Butonlar envanter tk metin2 envanteri biraz farklılık olması adına
4. Yüzük butonları envanter kısaca beta sürecine yani eski metin2 ye bakarsanız ilk envanter diyebilirim gene eskiye yönelik yapıyor bu onu :)
5. Eklenen çoğu sistem veya görsel olarak şunu diyebilirim kimisi insanların alıştığı sistemler kimisi oyuna tad veren bir kac tane görsel olarak yada sistem olarak benim gözüme hoş gelen şeyleri de ekledim yalan yok doğruya doğru

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri