Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Autopackta gözükmeyen pack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan victory80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar iyi günler, bilişimden bir files aldım ayrıca autopack FTP sunucusu da.FTP ilk başta bi kaç .lz uzantılı packla dolu olarak geldi. Locale_tr packını değiştirmek istediğimde FTP'deki locale_tr.eix.lz ve locale_tr.epk.lz ' i yenileriyle değiştirdim. Fakat o ilk locale_tr packlarını açıyor oyunda. Yani ben mesala FTP'de locale_tr packlarını siliyorum. Clientte de siliyorum sonra torrenti açınca cliente locale_tr packları indirmiyor ama en baştakı locale_tr packlarıyla (FTP'de pack klasorunden sildiklerim) oyunu açıyor bunun olayı nedir? Umarım anlatabilmişimdir.

packı guncellıyor guzelce de ındırıyor eksık olduğunda ama oyunu farklı packlarla açıyor bunu cozemedım ben, bilişim şöyle cevap verdi;
"açık pack metin2client.bin dosyası içerisine gömülü şekildedir açık packleri kullanarak güncelleme verebilir veya enigma virtual box kullanarak exe içine gömme işlemi yapabilirsiniz."
metin2client.bin'i düzenlemem gerekiyormuş sanırım bunu nasıl yapıcam

packı guncellıyor guzelce de ındırıyor eksık olduğunda ama oyunu farklı packlarla açıyor bunu cozemedım ben, bilişim şöyle cevap verdi;
"açık pack metin2client.bin dosyası içerisine gömülü şekildedir açık packleri kullanarak güncelleme verebilir veya enigma virtual box kullanarak exe içine gömme işlemi yapabilirsiniz."
metin2client.bin'i düzenlemem gerekiyormuş sanırım bunu nasıl yapıcam

team wiewer indir yardımcı olayım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri