Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Alıntıdır de kanki
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Yorumunuzu dikkate almak isterdim, fakat incelediğim kadarıyla konuların %85'lik kısmına alıntı diye bir gönderme yapıyorsunuz.
- Forumda, farklı kaynaklardan alıntı yapıp paylaşmak serbest ve ücretsiz.
- Kendim bu kaynağı faydalı gördüm, diğer forum üyeleri kullansın diye paylaştım.
- Umuyorum ki sizde indirip kullanırsınız.
Sizlerde sadece Soru - Cevap kısmında değilde, Dev kısmından forumda olmayan farklı kaynaklardaki paylaşım dosyalarını bizimle paylaşmanızı isteriz.
Foruma faydalı olmanızı temenni eder, İyi günler dilerim.
PaylaşsanaEkli dosyayı görüntüle 44262çok daha önce yaptım :LUL

Yapan kisiye saygi gostermek amaciyla alinti yazip isminin belirtilmesi kimseye bir sey kaybettirmez bu kadar buyutmeye gerek yokDeğerli yorumunuz için teşekkür ederim. Yorumunuzu dikkate almak isterdim, fakat incelediğim kadarıyla konuların %85'lik kısmına alıntı diye bir gönderme yapıyorsunuz.
- Forumda, farklı kaynaklardan alıntı yapıp paylaşmak serbest ve ücretsiz.
- Kendim bu kaynağı faydalı gördüm, diğer forum üyeleri kullansın diye paylaştım.
- Umuyorum ki sizde indirip kullanırsınız.
Sizlerde sadece Soru - Cevap kısmında değilde, Dev kısmından forumda olmayan farklı kaynaklardaki paylaşım dosyalarını bizimle paylaşmanızı isteriz.
Foruma faydalı olmanızı temenni eder, İyi günler dilerim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)