- Konular
- 1
- Online süresi
- 52359s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 1
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim,
Yeni açtığım serveri hem test edecek hem de aktif GM'lere geri dönüşlerini paylaşıp serverimizin gelişmesinde destek olacak oyuncular arıyorum. Büyümekteyiz. İlk oyuncularımızdan olur musun?
Yeni oyuncularımıza oyun içinden dönüş yapıp destek oluyoruz.
server web:
Yeni açtığım serveri hem test edecek hem de aktif GM'lere geri dönüşlerini paylaşıp serverimizin gelişmesinde destek olacak oyuncular arıyorum. Büyümekteyiz. İlk oyuncularımızdan olur musun?
server web:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 50
- Online süresi
- 9g 78566s
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 129
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 881
- DevLira
- 0
Hayırlı olsun dostum ama uzun zaman önce yaptığım tecrübelere dayanarak sana söylemek isterim ki şuan serverını kendin veya ekip arkadaşlarınızla test edin baştan aşağıya bu sırada sürekli reklamlar ile meşgul olup bir kitleye hitap edin sonrasında alan adı .tk yerine com-net-org tercih ederseniz kitleniz daha çok artış sağlayacaktır iyi forumlar.Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim,
server web:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 9
- Online süresi
- 8g 55782s
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 121
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 3,845
- DevLira
- 0
Oyuna girmeden söyleyeceklerim;
1- @FederaLGaming 'in de söylediği gibi domain olarak .com-.net tercihe etmelisiniz.
2- Paneliniz oldukça eski bir tasarım, güncel tasarımlardan birini seçmelisiniz.
1- @FederaLGaming 'in de söylediği gibi domain olarak .com-.net tercihe etmelisiniz.
2- Paneliniz oldukça eski bir tasarım, güncel tasarımlardan birini seçmelisiniz.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1g 82256s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 42
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 268
- DevLira
- 3
Şuan açık mı bro girim de buglarını patlatayım serverın.Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim,
server web:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)