OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Touch Online İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pehooi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 420

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

5Street’in gülünç ölü balık animasyonunun ötesinde ritim oyunları genellikle iştahımı tatmin etmez . Guitar Hero'dan beri, bir şarkıda ustalaşmak için zamanlama becerilerimi geliştirmek için saatlerce zaman harcamaya mecbur hissettim kendimi. Ve bu esas olarak müziği sevdiğim içindi. Ama şimdi, kitaplığıma asla eklemeyeceğim bir müziği olan bir ritim oyunu olan Touch Online'ı oynuyorum. Yine de, sayısız kusuruna rağmen karşı konulamaz buluyorum ve bu incelemeyi yazarken sürekli olarak ritimden rahatsız oldum.

Kontroller

Dans pistlerine sahip olmak, ok tuşlarınızı ustaca kullanmak anlamına gelir. Avatarım, yetki alanım dışındaki şarkılara doğru ilerlerken, komboları toplamak için yukarı, aşağı, sola ve sağa bastım. Her hareket komutuyla, düğme isteminin etrafında bir disk küçülür. Halka şeklindeki düğme ile aynı hizaya gelir gelmez buna basmak sizi "Mükemmel" ile ödüllendirir. Çok erken vurursanız "Harika" veya ritmik olmayan oyuncular için "İyi" olarak değerlendirileceksiniz. Her bir "Mükemmel" anahtar, kan dolaşımına sadece ilgi çekici hale getirmek için yeterli kortizol gönderir. Şaşırtıcı bir şekilde bağımlılık yapıyor ve kombo 50 hamleyi üst üste yığarken kafam ritme göre sallanmaya başladı.

Başlarken oyun çok kolaydı. Ama müziği hissetme yeteneğim kısa süre sonra üniversitede Salsa dersleri gibi dağıldı. Oyunun zorlukları arasında ilerledikçe, istemlere yetişemeyerek kendi ayak parmaklarımın üstüne çıkmaya başladım. 3 yıldızdan itibaren müzikal olarak meydan okuyanlar için kaotik hale geliyor. Ama bu onu çok daha eğlenceli hale getirdi. Kaos onu ilginç kılan şeydir ve zorlu hareket setlerini gerçekleştirmek doğal olarak ödüllendiricidir.

Estetik

Siz dans ederken kamera çılgınca dönüyor, karakteriniz bu yazarın asla taklit edecek kadar esnek olamayacağı hareketleri çekerken sinematik bir gusto ile dönüyor. Hatta avatarların yaptığı daha çekici hareketlerden bazılarına çok fazla odaklanırken, düğmelere odaklanmaya odaklanmanız bile rahatsız edici olabilir. Dans etmedikleri zamanlarda bile karakterler dikkati dağıtıyor. Her karakter modeli, kabarcıklı yüzler ve sevimli ifadelerle kawaii'yi temsil eder. Şirin çığlık atan ve Touch Online'ın oynanışı için işe yarayan çocuksu bir atmosfer.

Tesviye

Patrick Swayze'nin deneyimlediği gibi başarılı bir şekilde dans etmek, ancak deneyim mevcut ödüllerin ötesinde bir şey dikte etmez. Seviye 10'da, bazı dükkan öğeleri karşılığında para birimi olarak kullanılan 2000 BRC'yi talep edebildim. Ancak genel olarak seviye atlama, bir beceri göstergesinden çok oyuna bağlılığın bir göstergesidir. En yüksek oyun içi seviye için bir lider panosu var ve bu yazı yazılırken en iyi 2 oyuncu seviye 129 - açıkça dans pistini yırtmaya kararlı.

Gerçek ilerleme, lobi alanları içindeki aşamalar şeklinde gelir. Başlarken Neon City'den geçecek, sokaklarda dans ederek ilerlemek için zorlukları tamamlayacaksınız. İlk aşama olan Top Apartment Floor sizden 4000 gibi yüksek bir puana ulaşmanızı ister - kolay bir başarı. Ama sonra oyunun Neon Meydanı'ndaki bir patron savaşının versiyonuna ulaşırsınız. Gözlerimin ve parmaklarımın ayak uydurmakta zorlandığı, acımasızca hızlı tempolu 4 yıldızlı bir dövüş. Daha yüksek zorluk derecelerinde yoğun tuş vuruşu modellerine alışmak zaman alır. Ancak bu hızlı beceri eğrisi, nihayet görevi yendiğinizde çok daha tatmin edici hale getiriyor. Her oyun seansında, önceki denememde başarılı bir şekilde daha fazla kombo hazırlarken geliştiğimi hissettim.

Sosyal

Aynanızın önünde tek başına dans edecek biri değilseniz, diğer oyuncularla takım kurabilir veya onlara meydan okuyabilirsiniz. Oyun lobi tabanlı olduğundan, diğer oyuncuların aşamalarına ana ekrandan katılmak kolaydır. Sahneyi düzenleyen kişi dansın parametrelerini belirler ve en yüksek puanı alan kazanır. Ancak rekabetçi bir ortamda kendimi tutmaya zorlandığımı hiç hissetmedim. Touch Online'a bağımlı olan oyuncular, her oyuncunun müziği emdiği ve ritimleri mükemmel bir şekilde zamanlamak için elinden gelenin en iyisini yaptığı topluluğun faydalarını tercih ediyor.

Ve birlikte dans etmek tek sosyal özellik değil. Bir loncaya katılabilir, puan tablolarını yükseltmek için puan toplayabilir ve hatta başka bir oyuncuyla evlenebilirsiniz. Tek eşlilikle ilgilenmedim ama evli bir çiftin maçına katıldım ve ikisini de okudum. Mikrofonu düşürerek sonraki kurbanlarıma geçtim. Ancak İngilizce konuşanlar söz konusu olduğunda, diğer oyuncularla iletişim kurmak her zaman o kadar kolay değildir. Touch Online'ın Güney Amerika ve Doğu Asya'da büyük bir çekiciliği var ve karşılaştığım oyuncuların çoğu iki bölgeden birindendi. Touch Online'ın büyük ölçüde J-Pop ve K-Pop hayranlarına hitap edeceği için mantıklı geliyor, bu trend Batı'yı hiçbir zaman Doğu ve Güney'deki kadar tam olarak ele geçirmemişti.

Hatalar

Touch Online, başta müşteri tabanlı sorunlar olmak üzere hatasız değildir. 960 x 540 ile 1493 x 840 arasında değişen seçeneklerle en aptalca yerleşik çözünürlüğe sahiptir. Bunun nedeni büyük olasılıkla Touch'ın tarayıcılar için tasarlanmış olması ve harici istemcinin tarayıcı sınırlamalarını aşamamasıdır. Bu bir oyun kırıcı değil ama iç seçimler tuhaf. Ve tuhaflıklar sistem yapılandırmalarıyla bitmiyor. Bazı İngilizce çeviriler, "Tam bir kişiliğe sahip bebek gizli yetenekleri elde edebilir" veya "Noel sahnesinde motosikletle yarışmaktan mutlu musun?" Gibi yükleme ekranı ipuçları açısından komik derecede kötü. Bu önerilerin ne anlama geldiğine dair hiçbir fikrim yok, ancak oyun yüklenirken zaman geçirdiler.

Birçok durumda oyunu başlatmak% 49'da donacaktı ve istemciyi yeniden başlatmak zorunda kaldım. Veya oyunda bir kez üst üste gelen metinler ve çalışmayı reddeden düğmelerle kullanıcı arayüzü çıldırdı. Oyunun penceresini tıklamak bazen istemciyi işe yaramaz, çalışamaz hale getirir. Ve Touch'ı her başlattığımda bana bir komut dosyası hatası bildirildi. Ancak bu olaylar, oyunu bozmayacak kadar zararsızdı. Oyuncuları sinirlendirmekten kaçınmak için ele alınması gereken sıkıntılardır.

Nakit Dükkanı

3claw'ın oyunlarını finanse etmenin tek yolu, nakit dükkânındaki çok çeşitli sevimli ve cinsel öğelerdir. Kıyafetleri test etmek için deneyim süresiyle başlarsınız, ancak varsayılan benliğinize dönmeden önce yalnızca yaklaşık bir saat kadar sürer. Ve bu akıllıca bir stratejidir çünkü bazı oyuncular giyinmiş kimliklerine alışacak ve oyunun nakit para birimi olan RC'ye para harcama eğiliminde olacaklar. Varsayılan olarak, satın alınan ürünler 7 gün gibi kısa bir süre dayanır ve öğeleri kalıcı olarak açmak için çok daha yüksek bir yatırım gerekir.

Ayrıca RC'lerle değişim için birikmiş para birimlerine bonuslar ve deneyim de vardır. Ancak oyun, kazanmak için ödeme yapmaktan uzaktır. Daha stilize etmek için ödeme. Yine de bir maçı kazanmak için düğmeye basmanız için zaman ayırmanız gerekiyor, ancak bunu biraz parıltıyla yapmak istiyorsanız, nakit para harcamanız gerekecek. Ya da, sınırda ahlaki açıdan rahatsız edici kıyafetlerle bir loli karakteri olarak oynamak istiyorsanız, size pahalıya mal olacaktır. Portre sandalyeleri ve diğer nadir hediyeler gibi çeşitli özel ödüllerle 20 VIP üyelik seviyesi de vardır. Ama yine de, hepsi dans pistindeki en havalı çocuk olma amacı için.

Nihai Karar - İyi

Touch Online'ın istemcisi hatalı - sık sık çöküyor, çeviriler gülünç, kullanıcı arayüzü hantal ve zaman zaman karışık. Ancak temel oyun inkar edilemez şekilde bağımlılık yapıyor. Guitar Hero'dan beri ritimleri tuş vuruşlarıyla eşleştirmek zorunda hissetmemiştim. Touch Online'ın film müziğini oyun dışında asla dinlemem, ancak her mükemmel zamanlanmış ritim beni şarkıya doğru salladı. Herhangi bir ritim oyunu hayranı, Touch Online'daki basit ama bağımlılık yapan oyun tarafından büyülenmiş bulacaktır. Bu inceleme tamamlandıktan sonra Bubble Pop dinleyeceğim! ve tüm gece boyunca parmak uçlarımla dans ediyorum.​

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri