Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Ira Work Server Files | ALTYAPI 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@egesurum bu imzanı beğenmedim
:becky:Bi BiTMeDiNiZ La:becky:

imzanı bun ile değiştir lütfen.
16bdbcdaca819c762.png

@egesurum Öncelikle teşekkür ederim.
Filesi incelemeden yorum yapmak istemedim.
2 gün boyunca fırsat buldukça inceledim.
Files hakkında ki görüşlerim şunlar;
Dosyalar 2016'dan kalma olduğu için fixler yetersiz düzgünce fixler yapılmalı.
Mysql ve Game dosyası karman çorman düzenlenmesi lazım. (Ben mysql'u src'ye bakarak sıfırdan oluşturdum sıfırdan oluşturmuşken mysql'u mariadb'ye taşıdım ve sorun çıkarmadı.)
Packlar düzensiz ve gereksizler var (kategorize ettim)
special_item_group'u okumuyor. çözümü basit (item_manager_read_tables.cpp'yi kore diline alın.)
item_proto ve mob_proto navicata yansımıyor cache ile çalışıyor evet ama oraya yansıması lazım (db'den uyarladım)
Game sürümünün degişmesi şart değil, fakat client sürümlerinin güncellenmesi lazım ve packteki lib dosyasınıda o sürüme uyumlu şekilde yapılması lazım bazen saçma bir hata veriyor ve client ve python'un uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.
Ve en önemlisi dosyalarda kafanıza göre değişiklik yapamazsınız, dosyalar farklı sistem eklerken falan sorun yaşarsınız bu işi biraz olsun bilen insanların kullanması lazım bu dosyaları.
Bide ira birşeyleri silerken biraz fazla silmiş bazı anlam veremediğim yerler var buda aşağıdaki 2günde gördüğüm sorunlar;
Lonca savaşı core veriyor. (gdb input_db gösteriyor ama tuhaf birşey görmedim packet yollarına bakılması gerekiyor çözebilmek için.)
Taş basılmıyor. (buna bakmadım sebebini bilmiyorum. sys yok)
Buna benzer hatalar olabilir , kullanacak insanlar fikir sahibi olsun diye yazıyorum.
Genel anlamda kullanmayı düşünmüyorum şu an için bu dosyaları düzenleyecek vaktim yok
fakat kullanacak insanlara tavsiyem
client'i vs 19 alıp sürümlerini güncellemeniz.(pythonla uyumlu şekilde)
packları kategorize edip gereksizleri silmeniz (konudaki packları kullanmanıza gerek yok root,uiscript alın yeter.)
mysql ve game'yi baştan oluşturmanız.
Core ve taş sorununu çözmeniz.
Fixlerini test ederek aşama aşama yapmanız.
En önemlisi bir server açarak alt yapı haliyle test etmeniz.
Sizin yararınıza olacaktır.
Bu dosyaları kullanacak insanların bana göre yolu uzun.
Kullanacaklara hayırlı kullanımlar.

Clientte memory leak fixlimi her map ışınlandığında aynı mapa ışınlansan bile hafızayı serbest bırakmıyor ram kullanımı her ışınlandığında artıyor bir çok fix olarak paylaşım gördüm fakat hiç biri çalışmıyor bu filesde bunun fixlendiği söyleniyor deneyen varmı hiç bu aralar pek musait değilim denicek vaktim yok files kurulu olan biri varsa deneyip cevap yazarsa sevinirim ona göre client içinde fixi bulmaya çalışıcam

Paylaşım için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri