Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Metin2 Lib Hatasi Çözümü Detaylı Anlatım 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HarunKocer

CroxFire
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Paylaşım
Konular
684
Online süresi
8ay 22g
Reaksiyon Skoru
3,192
Altın Konu
87
Başarım Puanı
341
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 15 Gün
MmoLira
2,893
DevLira
11

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar freebsd makinada filesi çalıştırırken istenilen kütüphane dosyaları lib olarak geçer ve baslat.sh & Start.sh çektiğiniz zaman liblerde herhangi bir eksik varsa game ve dbyi açmaz çünkü kütüphane eksikliği vardır.
Lib dosyalarını filezilladan veya winscp programıyla bağlandığınız da makinaniza

Bu iki kısımda bulunur. Ve libleri tamamladıgınızda oyunu açabilirsiniz. Her files için farklı libler isteyebilir.

images.png

Mesela bir lib Hatasi örneği bu libler olmadan "game" ve "DB" yi açmam diyor 😁

Yani makina diyor ki benim bacaklarım olmadan ben yürüyemem. Kısaca lib makinanın bacağı ayağa ne derseniz artık

Ama genellikle lib hatasını freebsd sürümlerinden 9.2 - 9.3 - 10.2 - 11.3 - 11.4 gibi sürümlerinde lib hatası alabilirsiniz. Buda server filesinizin freebsd sürümüyle alakalıdır.

Önemli not : Sadece istenilen libleri makinaniza kopyalayın uyumsuzluk sağlayabilirsiniz ve birdaha makinaya erisemeyebilir yeniden kurulması gerekebilir. Bu yüzden dikkatli olmanız ve sadece istenilen libleri eklemeniz gerekiyor. Her files farkli bir lib yani kutuphane ile çalışabilir.

Aşağıya lib klasörünün linkini bırakıcam.

Eline Emeğine Sağlık. Paylaşım İçin Teşekkürler Adminim :)

Eline sağlık.

saolun padişahım

Merhaba arkadaşlar freebsd makinada filesi çalıştırırken istenilen kütüphane dosyaları lib olarak geçer ve baslat.sh & Start.sh çektiğiniz zaman liblerde herhangi bir eksik varsa game ve dbyi açmaz çünkü kütüphane eksikliği vardır.
Lib dosyalarını filezilladan veya winscp programıyla bağlandığınız da makinaniza

Bu iki kısımda bulunur. Ve libleri tamamladıgınızda oyunu açabilirsiniz. Her files için farklı libler isteyebilir.

Ekli dosyayı görüntüle 42555

Mesela bir lib Hatasi örneği bu libler olmadan "game" ve "DB" yi açmam diyor 😁

Yani makina diyor ki benim bacaklarım olmadan ben yürüyemem. Kısaca lib makinanın bacağı ayağa ne derseniz artık

Ama genellikle lib hatasını freebsd sürümlerinden 9.2 - 9.3 - 10.2 - 11.3 - 11.4 gibi sürümlerinde lib hatası alabilirsiniz. Buda server filesinizin freebsd sürümüyle alakalıdır.

Önemli not : Sadece istenilen libleri makinaniza kopyalayın uyumsuzluk sağlayabilirsiniz ve birdaha makinaya erisemeyebilir yeniden kurulması gerekebilir. Bu yüzden dikkatli olmanız ve sadece istenilen libleri eklemeniz gerekiyor. Her files farkli bir lib yani kutuphane ile çalışabilir.

Aşağıya lib klasörünün linkini bırakıcam.
72d65b0e8d6673e91357df773566ef27o.jpg

Freebsd 12.1 64 bit vps'im var

Dosyalarınızı ekledim ama hasarlı vps yeni bir tane yapmak zorunda kaldım.

Tam kitaplıkları ve gerekli dosyaları indirmek için komutlara sahip olacaksınız, lütfen bana yardım edemezsiniz-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri