- Konular
- 684
- Online süresi
- 8ay 22g
- Reaksiyon Skoru
- 3,192
- Altın Konu
- 87
- Başarım Puanı
- 341
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 2,893
- DevLira
- 11
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar freebsd makinada filesi çalıştırırken istenilen kütüphane dosyaları lib olarak geçer ve baslat.sh & Start.sh çektiğiniz zaman liblerde herhangi bir eksik varsa game ve dbyi açmaz çünkü kütüphane eksikliği vardır.
Lib dosyalarını filezilladan veya winscp programıyla bağlandığınız da makinaniza
Mesela bir lib Hatasi örneği bu libler olmadan "game" ve "DB" yi açmam diyor
Yani makina diyor ki benim bacaklarım olmadan ben yürüyemem. Kısaca lib makinanın bacağı ayağa ne derseniz artık
Ama genellikle lib hatasını freebsd sürümlerinden 9.2 - 9.3 - 10.2 - 11.3 - 11.4 gibi sürümlerinde lib hatası alabilirsiniz. Buda server filesinizin freebsd sürümüyle alakalıdır.
Önemli not : Sadece istenilen libleri makinaniza kopyalayın uyumsuzluk sağlayabilirsiniz ve birdaha makinaya erisemeyebilir yeniden kurulması gerekebilir. Bu yüzden dikkatli olmanız ve sadece istenilen libleri eklemeniz gerekiyor. Her files farkli bir lib yani kutuphane ile çalışabilir.
Aşağıya lib klasörünün linkini bırakıcam.
Lib dosyalarını filezilladan veya winscp programıyla bağlandığınız da makinaniza
usr / lib
Bu iki kısımda bulunur. Ve libleri tamamladıgınızda oyunu açabilirsiniz. Her files için farklı libler isteyebilir.usr /lib32

Yani makina diyor ki benim bacaklarım olmadan ben yürüyemem. Kısaca lib makinanın bacağı ayağa ne derseniz artık
Ama genellikle lib hatasını freebsd sürümlerinden 9.2 - 9.3 - 10.2 - 11.3 - 11.4 gibi sürümlerinde lib hatası alabilirsiniz. Buda server filesinizin freebsd sürümüyle alakalıdır.
Önemli not : Sadece istenilen libleri makinaniza kopyalayın uyumsuzluk sağlayabilirsiniz ve birdaha makinaya erisemeyebilir yeniden kurulması gerekebilir. Bu yüzden dikkatli olmanız ve sadece istenilen libleri eklemeniz gerekiyor. Her files farkli bir lib yani kutuphane ile çalışabilir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 70
- Online süresi
- 4ay 13g
- Reaksiyon Skoru
- 709
- Altın Konu
- 7
- Başarım Puanı
- 201
- TM Yaşı
- 6 Yıl 21 Gün
- MmoLira
- 12,418
- DevLira
- 9
Eline Emeğine Sağlık. Paylaşım İçin Teşekkürler Adminim 
- Konular
- 3,748
- Online süresi
- 6ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 8,005
- Altın Konu
- 947
- Başarım Puanı
- 474
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 86,232
- DevLira
- -12
Eline sağlık.
- Konular
- 185
- Online süresi
- 1ay 9g
- Reaksiyon Skoru
- 501
- Altın Konu
- 44
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 1,429
- DevLira
- 21
saolun padişahım
- Konular
- 3
- Online süresi
- 1g 62582s
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 27
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 85
- DevLira
- 0
Merhaba arkadaşlar freebsd makinada filesi çalıştırırken istenilen kütüphane dosyaları lib olarak geçer ve baslat.sh & Start.sh çektiğiniz zaman liblerde herhangi bir eksik varsa game ve dbyi açmaz çünkü kütüphane eksikliği vardır.
Bu iki kısımda bulunur. Ve libleri tamamladıgınızda oyunu açabilirsiniz. Her files için farklı libler isteyebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 42555
Freebsd 12.1 64 bit vps'im var
Dosyalarınızı ekledim ama hasarlı vps yeni bir tane yapmak zorunda kaldım.
Tam kitaplıkları ve gerekli dosyaları indirmek için komutlara sahip olacaksınız, lütfen bana yardım edemezsiniz-
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)